Στο Λαιμό κοντράρονται Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός

Πλήρης αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών αύριο, Σάββατο.

Πλήρης αγωνιστική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα στην Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών αύριο, Σάββατο, καθώς, εκτός του ομίλου της Β΄ φάσης, διεξάγονται και οι πρώτες αναμετρήσεις στα ζευγάρια Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός και ΝΕ Πατρών-ΝΟ Λάρισας, τα οποία κρίνονται στις δύο νίκες και «χαρίζουν» στο νικητή ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα στην εκκίνηση της Γ΄ φάσης.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται φυσικά στο Λαιμό και το ντέρμπι των δύο διεκδικητών του τίτλου, που μέχρι τώρα έχουν μοιραστεί τις νίκες στις φετινές αναμετρήσεις τους. Ο ΝΟΒ επικράτησε 7-5 στην Α΄ φάση στο Λαιμό, οι «ερυθρόλευκες»… απάντησαν με 8-7 στον Πειραιά, αλλά αυτό το +1 στη διαφορά τερμάτων έδωσε στην ομάδα της Αλεξίας Καμμένου το πλεονέκτημα έδρας. Ο νικητής του ζευγαριού θα ξεκινήσει τη Γ΄ φάση με έξι βαθμούς και ο ηττημένος με τρεις, όμως το κυριότερο είναι ότι οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν σε 2 ή 3 αγώνες τις δυνάμεις τους, λίγο πριν μπουν στη «μάχη» των προκριματικών της Euroleague. Σημειωτέον ότι η Βουλιαγμένη θα εμφανιστεί για πρώτη φορά πλήρης, αφού εδώ και λίγες ημέρες ενσωματώθηκαν από τις ΗΠΑ οι Χαραλαμπίδη, Ράνεϊ και Κότσια, ενώ στον Ολυμπιακό ο Χάρης Παυλίδης θα πρέπει να επιλέξει ποια από τις τρεις ξένες (Έγκενς, Μπάκλινγκ και Γκόφερς) θα αφήσει εκτός αγώνα.

ΝΕ Πατρών και Λάρισα θα «μονομαχήσουν» σε 2 ή 3 αγώνες για ένα μικρό πλεονέκτημα ενός βαθμού στη Γ΄ φάση, όπου αμφότερες θα παίξουν για τις θέσεις 5-8 και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα πλέι-άουτ. Σε ό,τι αφορά τον όμιλο, που φτάνει αισίως στην 4η αγωνιστική, ο Εθνικός αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα τον ΑΝΟΓ και με νίκη εξασφαλίζει την πρόκρισή του στην τελική τετράδα, ενώ ο ΝΟ Ρεθύμνου φιλοξενεί στο Ηράκλειο το Νηρέα Χαλανδρίου.

Το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/1

Ηρακλείου 14.00 Ρέθυμνο-Νηρέας Χαλ. (Χατζηαναστασίου, Σταυρίδης)
«Αντ. Δημητρόπουλος» 15.30 Γλυφάδα-Εθνικός (Σπανούδης, Ποσποτίκης)
ΝΟΒ 16.00 Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός (Δαμιανάκης, Κουρτίδης)
«Αντ. Πεπανός» 16.00 ΝΕ Πατρών-Λάρισα (Κατσώνης, Θωμάς)

Η βαθμολογία του ομίλου (σε 3 αγώνες):

                    ΤΕΡΜ.   Β.

Εθνικός             37-21   9
Γλυφάδα             39-31   6
Ρέθυμνο             24-33   3
Νηρέας Χαλανδρίου   22-37   0

* Οι πρώτες δύο ομάδες του ομίλου θα παίξουν στη Γ΄ φάση για τις θέσεις 1-4 και θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα πλέι-οφ. Οι άλλες δύο θα παίξουν στις θέσεις 5-8 και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα πλέι-άουτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.