Οι σεναριογράφοι του “Iron Man” αναλαμβάνουν το “He-Man and Masters of the Universe”

Αααπέκτησαν τη δύύναμη...Οι Art Marcum και Matt Holloway, σεναριογράφοι του "Iron Man" του 2008...

Αααπέκτησαν τη δύύναμη…

Οι Art Marcum και Matt Holloway, σεναριογράφοι του “Iron Man” του 2008, βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για να υπογράψουν το νέο σενάριο της ταινίας “He-Man and Masters of the Universe”.

Όπως αναφέρθηκε από το Deadline, οι Marcum και Holloway προετοιμάζονται να συνεργαστούν με τον σκηνοθέτη Adam Aaron Nee για την κινηματογραφική μεταφορά της διάσημης σειράς παιχνιδιών “He-Man”, της δεκαετίας του ’80.

Από την πρώτη εμφάνιση τους στα καταστήματα παιχνιδιών, οι χαρακτήρες εμφανίστηκαν και στην ομότιτλη τηλεοπτική μεταφορά που έτρεχε μεταξύ των ετών 1983-1985, και μεταγενέστερα από το 2002 έως και το 2004.

Ο He-Man βρέθηκε, επιπλέον, και στους κινηματογράφους το 1987 στο “Master of the Universe”, όπου ο Dolph Lundgren υποδύθηκε τον Πιο Ισχυρό Άντρα στο Σύμπαν.

Η ημερομηνία πρεμιέρας της νέας ταινίας από τον κόσμο του “Masters of the Universe” έχει οριστεί για τις 18 Δεκεμβρίου του 2019 αλλά, δεδομένου της αποχώρησης του David Goyer από τη σκηνοθετική καρέκλα της ταινίας, πιθανότατα να μεταφερθεί στο 2020.

Ο He-Man δεν είναι η μόνη ιδιοκτησία της Mattel που θα αποκτήσει, σύντομα, μία ακόμα κινηματογραφική μεταφορά. Ο πασίγνωστος χαρακτήρας τη Barbie θα ενσαρκωθεί εξίσου στη μεγάλη οθόνη, μέσα από το πρόσωπο της Margot Robbie.

Παραγωγοί της ερχόμενης ταινίας θα είναι οι Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch, και DeVon Franklin. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση αναμένονται ακόμα να ανακοινωθούν.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.