Γιαννακόπουλος: “Χαρά μας και τιμή μας” (video)

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μίλησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Ελπίδα", ενώ ο Ρικ Πιτίνο, δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μίλησαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων “Ελπίδα”, ενώ ο Ρικ Πιτίνο, δεν μπορούσε να κρύψε τη συγκίνησή του.

«Είναι χαρά μας και τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο.  Αυτό το έργο ξεπερνά όλα τα μεγέθη και το να μπορείς να βοηθάς παιδιά, να βοηθάς την κοινωνία, να βοηθάς την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, είπε με τη σειρά της:

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ. Η ομάδα του Παναθηναϊκού και ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο αγαπητός Δημήτρης, ο οποίος σιωπήλα τόσα χρόνια μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας κάτι που αποδεικνύει το ήθος, την αγάπη και τις αρχές του, τις οποίες συνδυάζω με τις αρχές και τις αξίες που είχε ο αείμνηστος και αγαπημένος μας φίλος, ο πατέρας του, Παύλος Γιαννακόπουλος.  Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό Δημήτρη, όπως και όλους του αθλητές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα εδώ, προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Ρικ Πιτίνο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος όπως φαίνεται και στο βίντεο της κυρίας Βαρδινογιάννη, ενώ λίγ ώρα μετά, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter: 

“Νοσοκομείο στην Ελλάδα, που το όνομά του σημαίνει Ελπίδα. Τα παιδιά προσπαθούν να νικήσουν τον καρκίνο. Παρόλο που σου τσακίζει την καρδιά, είμαστε πολύ περήφανοι για την εξαιρετική δουλειά των ανθρώπων που έχουν αφιερωθεί σε αυτό το ειδικό νοσοκομείο. Μπράβο σε όλους, ο Παναθηναϊκός είναι περήφανος για εσάς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.