Νέες προσθήκες στους ομιλητές του DICE 2019

Ενδιαφέροντα ονόματα.O Shawn Layden από το PlayStation και ο Bryan Intihar από την Insomniac Games...

Ενδιαφέροντα ονόματα.

O Shawn Layden από το PlayStation και ο Bryan Intihar από την Insomniac Games είναι οι δύο νέες προσθήκες στο ρόστερ του DICE 2019.

Σύμφωνα μάλιστα με το επίσημο site του DICE, o Layden θα είναι αυτός που θα ανοίξει το συνέδριο, ενώ ο Intihar θα μιλήσει σε βάθος μαζί με τον CEO της Insomniac, Ted Price, σχετικά με το development του Marvel’s Spider-Man. Το DICE 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Aria Resort and Hotel στο Las Vegas μεταξύ 11 και 13 Φεβρουαρίου.

Εκτός βέβαια από τους παραπάνω, θα ακούσουμε και τον πρόεδρο και CEO του Entertainment Software Association (ESA), Stanley Pierre-Louis, να μας μιλά για τις λανθασμένες απόψεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας για τα video games. Αν και δεν έχουμε λεπτομέρειες της ομιλίας του, εικάζουμε ότι θα αναφερθεί στην πρόσφατη αναφορά του σχετικά με αυτό που ο ίδιος ο οργανισμός έχει ονομάσει ως gaming disorder.

Η Sarah Bond με τη σειρά της, διευθύντρια στη Microsoft, θα μιλήσει επίσης στο DICE, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί και επίσημα το θέμα της ομιλίας της. Layden, Intihar, Pierre-Louis και Bond έρχονται να προστεθούν στους Greg Broadmore (Weta Workshop), Amy Hennig (writer και game director), Tim Schafer (Double Fine) και Yves Jacquier (Ubisoft) οι οποίοι είχαν ανακοινωθεί νωρίτερα.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.