Η ήττα της Όπαβα και οι υπόλοιπου του ομίλου

Τον απολογισμό της αγωνιστικής δράσης του περασμένου διημέρου των αντιπάλων του στον όμιλο του Basketballs Champions League παρουσίασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στην Όπαβα, που είναι και το επόμενο αγωνιστικό εμπόδιο στην προσπάθειά της ν’ αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα

Τον απολογισμό της αγωνιστικής δράσης του περασμένου διημέρου των αντιπάλων του στον όμιλο του Basketballs Champions League παρουσίασε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, εστιάζοντας στην Όπαβα, που είναι και το επόμενο αγωνιστικό εμπόδιο στην προσπάθειά της ν’ αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα. Αναλυτικά: «Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, BK Opava (23/1, 19:30), έχασε από την Slavia Prague με 85-80 και γνώρισε την 5η διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Η Opava ήταν μπροστά στο σκορ με διαφορά 5 πόντων στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα επί μέρους σκορ 24-14 στην τέταρτη περίοδο και πήραν τη νίκη με 85-80. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Jakub Sirina με 28 πόντους, έχοντας 6/14 τρίποντα!
Στην Ισπανία, η Iberostar Tenerife ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της ACB, καθώς μετά την ευρεία νίκη επί της Fuenalabrada με 96-65, κλείδωσε μια θέση στο Copa Del Rey, ενώ χάρη στον συνδυασμό των υπόλοιπων αποτελεσμάτων ανέβηκε στην 4η θέση και θα έχει πιο ευνοϊκή κλήρωση στην πρώτη φάση του θεσμού. Η Tenrife είχε ένα μικρό προβάδισμα από το ξεκίνημα, αλλά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχε συνολικά 56 πόντους! Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Javier Beiran με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Thad McFadden, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του είχε 12 πόντους σε 13:45.
Στην Ιταλία, η Reyer Venezia νίκησε εκτός έδρας την FIAT Torino με 66-73 και επέστρεψε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 11-5. Η Venezia ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος του ημιχρόνου με 28-39 και μπορεί στο 30΄να βρέθηκε στο -3 αλλά, αλλά στο τέλος γύρισε το ματς και πήρε τη νίκη. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι MarQuez Haynes και Mithell Watt, οι οποίοι είχαν από 17 πόντους.
Στη Γαλλία, η προηγούμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Νanterre 92, συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, καθώς πέτυχε την 4η διαδοιχική νίκη της, επικρατώντας της Chalon με 81-78 και «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στο Leaders Cup. Πρώτος σκόρερ για τη Nanterre ήταν ο Hugo Invernizzi με 20 πόντους και 6/10 τρίποντα, ενώ ο Dominic Waters είχε 15 πόντους και 4 ασίστ.
Η Telekom Baskets Bonn έχασε από την Brose Bamberg με 90-87 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης. Η Bonn, η οποία πριν από λίγα 24ώρα απομάκρυνε τον προπονητή της Predrag Krunic αλλά και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Rashad James, παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική στον αγώνα με την πιο έμπειρη Bamberg και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες. Πρώτος σκόρερ της Bonn ήταν ο Martin Breunig με 21 πόντους.
Στο Ισραήλ, η Hapoel Holon χρειάστηκε να πετύχει 27 πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση της Hapoel Be’er Shenva με 86-78 και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Dan Shamir ήταν ο Corey Walden με 21 πόντους, 9 ασίστ και 14 κερδισμένα φάουλ, ο οποίος συγκέντρωσε 46 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης!
Τέλος, στην Ελβετία, η Fribourg Olympic διέλυσε τους Riviera Lakers με 115-64 και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 11-3, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της. Πρώτος σκόρερ για τους Ελβετούς, οι οποίοι είχαν 13/26 τρίποντα ήταν ο Natan Jurkovitz με 25 πόντους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.