“Ήξερε για τον Βράνιες και την Γελένα ο Τόσιτς”

Άνθρωπος κοντά στον Όγκνιεν Βράνιες τόνισε πως ο Ντούσκο Τόσιτς γνώριζε για τη σχέση που διατηρούσε ο αμυντικός της Άντερλεχτ με τη γυναίκα του, Γελένα Καρλέουσα.

Άνθρωπος κοντά στον Όγκνιεν Βράνιες τόνισε πως ο Ντούσκο Τόσιτς γνώριζε για τη σχέση που διατηρούσε ο αμυντικός της Άντερλεχτ με τη γυναίκα του, Γελένα Καρλέουσα. Όπως τόνισε οι δυο τους είχαν συναντηθεί πρώτη φορά στο Βελιγράδι, ενώ συμπλήρωσε πως συναντιόντουσαν παντού και όποτε μπορούσαν.

Αρχικά, ο άνθρωπος από το περιβάλλον του Βράνιες τόνισε στη σερβική εφημερίδα “Informer”: “Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βράνιες εμφανίστηκε στο Instagram της Γελένα. Η Γελένα άρχισε να αντιδράει σε κάποια story της και μετά έστειλε ένα… πονηρό μήνυμα στον Βράνιες. Ο Βράνιες δεν μπορούσε να το πιστέψει και προσπάθησε να τσεκάρει εάν κάποιος είχε χακάρει τον λογαριασμό της Γελένα και του έκανε πλάκα ή ήταν αυτή στην πραγματικότητα. Ο Βράνιες είχε ενθουσιαστεί”.

Και συμπλήρωσε: “Η επικοινωνία κράτησε για περίπου 2,5 μήνες και αυτή προχωρούσε με γρήγορα βήματα. Από την αρχή υπήρχε έλξη μεταξύ τους και έφτασε η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσουν. Και αποφάσισαν η πρώτη συνάντηση να γίνει στο Βελιγράδι. Όταν έσπασε ο πάγκος δεν μπορούσαν να το σταματήσουν. Έδιναν ραντεβού παντού και… βρισκόντουσαν σε όλες τις πόλεις. Δεν μπορούσαν χώρια. Όλα αυτά που βγήκαν στην φόρα έγιναν και από τους δύο. Μετά από ένα χρόνο ο Βράνιες πίστεψε πως η Γελένα θα χώριζε τον Τόσιτς και είπε στην γυναίκα του Ντανέλι πως θέλει να χωρίσουν. Ο Ντούσκο Τόσιτς ήξερε την σχέση των δύο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά δεν είπε τίποτα γιατί είχε κι αυτός παράνομη σχέση. Η Γελένα προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και ο Βράνιες κατάλαβε πως δεν πρόκειται να χώριζε. Όταν μάλιστα ο Τόσιτς υπέγραψε συμβόλαιο με πολλά εκατομμύρια στην Κίνα κατάλαβε ο Βράνιες πως η Γελένα θα έμενα μαζί του”.

Τέλος, τόνισε: “Δεν ήθελε να φαίνεται ηλίθιος και να περιμένει και την χώρισε. Γιατί όπως λέει ο Βράνιες αυτή διάλεξε τα λεφτά και όχι τον έρωτα. Αυτή του έγραψε εκατοντάδες μηνύματα καθημερινά και ο Βράνιες δεν απαντούσε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.