Τουπάν: “Χρειαζόμαστε ενέργεια και λίγα λάθη” (video)

Ο Aξέλ Τουπάν τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ενέργεια και λίγα λάθη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να φύγει με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη.

Ο Aξέλ Τουπάν τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ενέργεια και λίγα λάθη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να φύγει με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη. Ο παίκτης των “ερυθρολεύκων” εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στην Τουρκία, αν και παραδέχτηκε πως το συγκεκριμένο ματς για τους “ερυθρολεύκους” θα είναι αρκετά δύσκολο.

Χαρακτηριστικά, ο Γάλλος παίκτης δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Τουρκία: “Είμαι ενθουσιασμένος! Πιστεύω θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι κόντρα σε μια σπουδαία που αποδίδει πολύ καλά. Το πρώτο παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό και τελικά χάσαμε με έναν πόντο, οπότε θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε εκτός έδρας. Φυσικά, όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς, πρέπει να έχουμε ενέργεια και να μην κάνουμε πολλά λάθη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.