Ουζουνίδης: “Κερδίσαμε σε μία μέρα που δεν ήμασταν καλοί” (video)

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα βράδυ που δεν ήταν καλή ενώ ο Άκης Μάντζιος ανέφερε ο αντίπαλος δεν απείλησε αρκετά.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως η ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη σε ένα βράδυ που δεν ήταν καλή ενώ ο Άκης Μάντζιος ανέφερε ο αντίπαλος δεν απείλησε αρκετά. 

Αναλυτικά:

Ουζουνίδης: «Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Περίμενα περισσότερα πράγματα από την ομάδα μου στο τακτικό κομμάτι. Δεν είχαμε κίνηση, φρεσκάδα, δεν ξέρω… Δεν βγάλαμε πράγματα που είπαμε πριν τον αγώνα. Είχαμε υπεραριθμία στο κέντρο, αλλά δεν είχαμε κίνηση μπροστά. Δεν αξιοποιήσαμε τους ακραίους. Δεν μπαίναμε δυνατά στις μονομαχίες. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στην ισοφάριση στο τέλος. Θα τύχουν κι αυτά τα ματς. Είναι καλό που κερδίσαμε κι ας μην παίξαμε καλά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια.

Κάποιοι παίκτες είναι τώρα καλά. Γι’ αυτό πήγαμε σε αυτή τη διάταξη. Δεν ξέρω αν θα το πάμε μέχρι το τέλος. Είναι φανερό ότι έχουμε κάποιες αδυναμίες σε κάποιες θέσεις και εναλλακτικές. Εχουμε παίξει πολύ καλύτερα ματς από τον αντίπαλο και χάσαμε. Σήμερα δεν παίξαμε καλά και κερδισαμε. Δικαιούνται τα παιδιά να μην έχουν το 100% της απόδοσης μία φορά, μετά από αρκετά καλά παιχνίδια τελευταία.

Το σημαντικό είναι να μπαίνεις καλά στο ματς και να προηγηθείς. Σε αυτό ειμαι ικανοποιημένος. Αλλα περίμενα περισσότερα πράγματα στη συνέχεια. Μας έλειψε η κίνηση. Μπορεί να ήταν κουρασμένα λίγο τα παιδιά, γιατί παίζουν σχεδόν οι ίδιοι στα παιχνίδια. Μας δίνει μια σταθερότητα αυτό το σχήμα, μία συνέπεια και θα δούμε στην πορεία. Θα δούμε και τη διάταξη των αντιπάλων. Αυτά συζητάμε, αυτά κοιτάμε και προσπαθουμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα».

Μάντζιος: «Νομίζω ήταν ένα παιχνίδι που το χάσαμε χωρίς η ΑΕΚ να κάνει ουσιαστικά ούτε μία φάση, αυτό τα λέει όλα. Αντιθέτως, εμείς ήμασταν καλά οργανωμένοι, κάναμε το παιχνίδι μας απέναντι σε μια ομάδα που έχει πετύχει 15 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, δεν απειληθήκαμε, ενώ είχαμε και τις ευκαιρίες μας.

Είναι κρίμα γιατί τα παιδιά προσπάθησαν, έδωσαν και την ψυχή τους. Με το μικρό ρόστερ είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να το πάρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.