Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Η Ευνοούμενη»!

Η ταινία θα προβληθεί αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τη Nova.

Με πλήθος εκλεκτών καλεσμένων, αλλά και με την παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «Η Ευνοούμενη», στον κινηματογράφο Odeon Όπερα. Η ταινία μετά το ταξίδι της στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά από τη Nova.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν λαμπερά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος,  της τηλεόρασης και των επιχειρήσεων.

«Η Ευνοούμενη» έχει σαρώσει τις υποψηφιότητες των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) διεκδικώντας συνολικά 12 βραβεία στις κυριότερες κατηγορίες μεταξύ των οποίων: Σκηνοθεσίας, Καλύτερης ταινίας, Μοντάζ, Α’ Γυναικείου ρόλου για την Ολίβια Κόλμαν, διπλή υποψηφιότητα στην κατηγορία Β’ Γυναικείου ρόλου για τις Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις, Καλύτερης Βρετανικής Ταινίας.  Την Τελετή των βραβείων BAFTA θα δουν ζωντανά και αποκλειστικά οι συνδρομητές της Nova στις 10 Φεβρουαρίου. 

 Παράλληλα, η ταινία διεκδικεί συνολικά 10 βραβεία OSCAR, επίσης στις κυριότερες κατηγορίες, ενώ η Ολίβια Κόλμαν έχει αποσπάσει ήδη μία Χρυσή Σφαίρα φέτος για την συγκλονιστική ερμηνεία της. 

Από την πλευρά της Nova, η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, Pay TV Executive Director, δήλωσε: «Είμαστε διπλά χαρούμενοι όχι μόνο γιατί απολαύσαμε μία εξαιρετική ταινία, αλλά και γιατί η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου βρίσκεται διεθνώς σε τροχιά επιτυχίας αφού έχει σαρώσει τις υποψηφιότητες – μεταξύ των οποίων είναι και η υποψηφιότητα του αγαπητού Γιώργου Μαυροψαρίδη στο μοντάζ – στις μεγαλύτερες κινηματογραφικές τελετές βραβείων. Παραμένοντας πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο σινεμά του κόσμου, εξασφαλίσαμε ήδη, μέσω της πολύχρονης συνεργασίας μας με την 20th Century Fox, την πρώτη αποκλειστική τηλεοπτική προβολή της ταινίας. Ευχόμαστε στην «Ευνοούμενη» τους πλέον ούριους και ευνοϊκούς ανέμους στο ταξίδι της». 

Η υπόθεση της ταινίας λαμβάνει χώρα στις αρχές του 18ου αιώνα. Η Αγγλία βρίσκεται σε πόλεμο με τους Γάλλους. Η φιλάσθενη Βασίλισσα Άννα (Ολίβια Κόλμαν) βρίσκεται στον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) κυβερνά τη χώρα στη θέση της, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για την υγεία της Άννας και το απρόβλεπτο ταμπεραμέντο της. Όταν η νέα υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν) καταφτάνει, η γοητεία της την κάνει αμέσως αγαπητή στη Σάρα. Η Σάρα την παίρνει υπό την προστασία της και η Άμπιγκεϊλ βρίσκει μια ευκαιρία να επιστρέψει στις αριστοκρατικές της ρίζες. Καθώς οι τακτικές του πολέμου καταναλώνουν όλο τον χρόνο της Σάρα, η Άμπιγκεϊλ παίρνει τη θέση της Σάρα ως η συντροφιά της Βασίλισσας. Η φιλία τους της δίνει την ευκαιρία να κάνει πραγματικότητα τις φιλοδοξίες της και δεν θα αφήσει καμία γυναίκα, καμία πολιτική και κανένα κουνέλι να σταθούν εμπόδιο στον δρόμο της…  

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide 
Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata 
Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis 
Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.