«Πρόκληση για μένα ο Άρης, ήρθα για να μείνω» (video)

Ο Γιάννης Φετφατζίδης χαρακτήρισε πρόκληση για την καριέρα του τον Άρη και αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γιάννης Φετφατζίδης χαρακτήρισε πρόκληση για την καριέρα του τον Άρη και αποκάλυψε πως σκέφτεται το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός υποσχέθηκε σκληρή δουλειά, δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας και απέφυγε να αναφερθεί στον Ολυμπιακό. 

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται, ελπίζω και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω και εγώ στον Άρη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μια πρόκληση για μένα ο Άρης, είναι κομβικό το σημείο, θεωρώ ότι με δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας, θα συνεχίσουμε έτσι. Είναι πρόκληση για εμένα και την ομάδα».

Για το γεγονός πως υπέγραψε συμβόλαιο μόνο μέχρι το καλοκαίρι: «Ήταν κατόπιν συζήτησης με τους ανθρώπους μου, θεωρήσαμε ότι είναι σωστό για έξι μήνες και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να δω και του χρόνου τον Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται πολλά για να πειστεί κανείς να παίξει στον Άρη, είναι πρόκληση για τον κάθε παίκτη».

Για το τι θα προσφέρει αγωνιστικά: «Θα μπορέσω να δημιουργήσω ευκαιρίες στους συμπαίκτες μου και σε μένα, να δώσω φαντασία και γκολ αν μπορέσω. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές καλοί στον Άρη και είναι εντυπωσιασμένοι όλοι στην Ελλάδα με τους παίκτες που έχει ο Άρης».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι σωστή στιγμή να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, δεν θα το ήθελα…».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Τα σκέφτηκα όλα, τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις. Και ο Ματέο Γκαρσία τα πάει περίφημα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να δώσω κι εγώ τα αναμενόμενα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.