Σταυρόπουλος: ” Θα παλέψουμε για την πρόκριση – Ο Πανιώνιος δεν πεθαίνει ποτέ”!

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του Πανιώνιου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σταυρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη σπουδαία νίκη των "κυανέρυθρων" επί του "Δικέφαλου".

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του Πανιώνιου στο ματς με τον ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σταυρόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για τη σπουδαία νίκη των “κυανέρυθρων” επί του “Δικέφαλου” και το πρώτο βήμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης για πρόκριση στα ημητελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σταυρόπουλος στο novasports.gr

Για το γκολ που πέτυχε στο φινάλε του αγώνα: 

“Σημαίνει πολλά και ειδικά για μένα που έχω μεγαλώσει σε αυτή την ομάδα και με έχουν εμπιστευτεί. Αυτό το γκολ έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο και η ομάδα πήρε ψυχολογία και έδειξε χαρακτήρα σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Αν δεν ήμουν εγώ, θα ήταν κάποιος άλλος. Όμως χαίρομαι που ήμουν εγώ αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ”.

Για το λάθος του Πασχαλάκη στη φάση του γκολ: 

“Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι μπήκε το γκολ. Πάντα κυνηγάω τις φάσεις μέχρι το τέλος. Αυτό έκανα και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν είναι και λίγο με τόσο άγχος… Το γκολ μπήκε και όλα πήγαν καλά”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί για την πρόκριση:  

“Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτά τα ματς Κυπέλλου. Το έχουμε δείξει και εμείς στο παρελθόν, αλλά και άλλες ομάδες. Έχουμε το προβάδισμα μετά τη νίκη που πετύχαμε στη Νέα Σμύρνη και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για την πρόκριση. Αν το πιστέψουμε, γιατί να μην γίνει”;

Για το αν κερδίζει εμπειρίες από τους αγώνες και πόσο έχει αλλάξει η ψυχολογία του με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του: 

“Εμπειρίες παίρνω κάθε φορά που αγωνίζομαι. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής μου, ο κ. Μάντζιος μου έχει δείξει εμπιστοσύνη και είναι κάτι σημαντικό, όμως γνωρίζω ότι ποτέ δεν είναι σίγουρη η θέση μου. Ο προπονητής μας έχει δείξει ότι πάντα θα παίζει ο καλύτερος”.

Για το “μέταλλο” που είχε ο Πανιώνιος στο ματς με τον ΠΑΟΚ: 

“Ο Πανιώνιος δεν πεθαίνει ποτέ! Είναι μια ομάδα με ήθος και βαριά φανέλα!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.