Βλάχος: «Δεν είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση»

Έτσι όπως εξελίχθηκε το αποψινό (6/2) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά, για την 8η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης, το τελικό 10-10 θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας κερδισμένος βαθμός για τους «ερυθρόλευκους», δεδομένου ότι ισοφάρισαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, ή δύο χαμένοι βαθμοί, αν συνυπολογίσει κανείς ότι προηγήθηκαν 6-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και 7-4 στο ημίχρονο.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το αποψινό (6/2) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά, για την 8η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης, το τελικό 10-10 θα μπορούσε να θεωρηθεί ένας κερδισμένος βαθμός για τους «ερυθρόλευκους», δεδομένου ότι ισοφάρισαν στα τελευταία δευτερόλεπτα, ή δύο χαμένοι βαθμοί, αν συνυπολογίσει κανείς ότι προηγήθηκαν 6-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και 7-4 στο ημίχρονο. Κάπως έτσι αντιμετώπισε το αποτέλεσμα και ο Θοδωρής Βλάχος, χαρακτηρίζοντάς το δίκαιο.

«Όπως ξεκίνησε το παιχνίδι σήμερα, πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Ελέγχαμε το ρυθμό, αλλά κάναμε μια “κοιλιά” στο τρίτο οκτάλεπτο, δεχτήκαμε δύο γκολ στην κόντρα και η ψυχρολουσία ήρθε όταν βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ (σ.σ. 9-7) στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Εκεί όμως λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μεγάλη ομάδα. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και κρίθηκε στο τέλος, με την ισοπαλία να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι. Η Γιούγκ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και δεν είναι εύκολο να τον κερδίσεις», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας παράλληλα ότι «… πρέπει να μεγαλώσουμε το διάστημα της καλής απόδοσης μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στην 3η θέση του Β΄ ομίλου με την Τσόλνοκι (νίκησε χθες στο Ζάγκρεμπ τη Μλάντοστ με 11-8) και πλέον καλείται να δώσει μάχη για να πάρει το εισιτήριο για το final-8 του Ανόβερου. «Η πρόκριση δεν είναι εύκολη υπόθεση», παραδέχθηκε ο Βλάχος. «Η Γιουγκ θα είναι σίγουρα ανάμεσα στις τρεις ομάδες και μετά θα μονομαχήσουμε εμείς με την Τσόλνοκι, τη Βερόνα και τη Μλάντοστ. Θέλει πολλή προσοχή και προσπάθεια για να φτάσουμε ξανά στην τελική φάση», κατέληξε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Από την πλευρά του, ο Άντρο Μπούσλιε είπε: «Ξεκινήσαμε καλά, αλλά είχαμε ένα “νεκρό” διάστημα στο τρίτο οκτάλεπτο. Δεν παίξαμε καλά για μερικά λεπτά και ο αντίπαλος πέτυχε δύο γκολ. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και δείξαμε την ποιότητά μας ως ομάδα. Θα συνεχίσουμε συγκεντρωμένα ώστε να βρεθούμε στο Final-8».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.