Αρχηγός αλλά και ηγέτης

Πετυχαίνει κρίσιμα γκολ, αν και αριστερός οπισθοφύλακας. Είναι βασικό γρανάζι για την ανάπτυξη αλλά και την άμυνα. Είναι αρχηγός και MVP του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Ο Βιεϊρίνια είναι το ποδοσφαιρικό πρόσωπο της σεζόν.

Πετυχαίνει κρίσιμα γκολ, αν και αριστερός οπισθοφύλακας. Είναι βασικό γρανάζι για την ανάπτυξη αλλά και την άμυνα. Είναι αρχηγός και MVP του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Ο Βιεϊρίνια είναι το ποδοσφαιρικό πρόσωπο της σεζόν.

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη λατρεύοντας την πόλη και την ομάδα από το πρώτο του πέρασμα. Είχε υποσχεθεί στον εαυτό του ότι θα κάνει υπέρβαση με τον “Δικέφαλο” και τα κατάφερε. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αποτλεί δίχως άλλο το πρόσωπο αυτή της της αγωνσιτικής σεζόν, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και συνολικά για το ελληνικό πρωτάθλημα αφού με τον ηγετικό του ρόλο οδηγεί τους Θεσσαλονικείς στην κατάκτηση του τίτλου.

Έχει αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Έχει κάνει 21 τελικές, σημειώνοντας 5 γκολ. Αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα ακόμη και για… σέντρερ φορ, αφού βρίσκει δίχτυα μία φορά ανά τέσσερις τελικές προσπάθειες.

Οι 17 από τις 21 τελικές που έχει επιχειρήσει, είναι έξω από την περιοχή.

Είναι πρώτος σε γεμίσματα στο πρωτάθλημα για τον “Δικέφαλο” με 116, 38 εκ των οποίων ήταν εύστοχα.

Είναι πρώτος σε πάσες για την ομάδα του με 166 αν και αριστερός μπακ. Χαρακτηριστικό δείγμα για το πως έχει χτίσει πάνω στον Πορτογάλο το κομάτι της δημιουργίας ο Λουτσέσκου.

Είναι πρώτος σε κλεψίματα παίκτης του ΠΑΟΚ, δείγμα της διάθεσης για άμυνα και για κυνήγι κάθε μπάλας στον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης είναι πρώτος σε ασίστ για τον Δικέφαλο έχοντας 4 απο το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι αριθμοί απλώς επιβεβαιώνουν τη γενική εικόνα που προκύπτει σε σταθερότητα στη διάρκεια της σεζόν. Ο ΠΑΟΚ είναι συνολικά καλή ομάδα, όμως ταυτόχρονα στηρίχθηκε φέτος στην προσωπικότητα και ποιότητα κάποιων παικτών του. πρώτος από αυτούς ήταν ο αρχηγός του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.