Ισοπαλία στο ”Αρτέμιο Φράνκι” (video)

Στο ηλιόλουστο ''Αρτέμιο Φράνκι'' της Τοσκάνης Φιορεντίνα και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 όπως ακριβώς και στο ματς του πρώτου γύρου.Ο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ και ο Μπασέλι το έκλεισε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ηλιόλουστο ”Αρτέμιο Φράνκι” της Τοσκάνης Φιορεντίνα και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 όπως ακριβώς και στο ματς του πρώτου γύρου.Ο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ και ο Μπασέλι το έκλεισε στο πρώτο ημίχρονο.

Η Φιορεντίνα ξεκινησε πολύ δυνατά χάνοντας ευκαιρίες με τον Σιρίγου να αντιδρά σωστά στις προκλήσεις των βιόλα, όμως δεν μπόρεσε να δώσει απάντηση και στον Σιμεόνε που πλάσαρε σωστά μόλις στο 7ο λεπτό καθώς εκτέθηκε από την άμυνα του και τον Ανσάλδι.

Η Τορίνο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34ο λεπτό με το πολύ ωραίο σουτ του Ντανιέλε Μπασέλι γράφοντας το 1-1 με την πρώτη της αλλά και μοναδική της ευκαιρία στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φιορεντίνα αρκέστηκε στις αντεπιθέσεις χάνοντας τρεις σημαντικές ευκαιρίες όμως όποτε χρειάστηκε ο Σιρίγου είχε την απάντηση. Ο Πιόλι προς το τέλος του αγώνα έριξε στο ματς τους νεαρούς Βλάοβιτς και Ροντρίγκεθ και παραλίγο με τον φρέσκο αέρα να πάρει και την νίκη.

Το τελικό 1-1 δεν βόλεψε καμία ομάδα, με την Φιορεντίνα (δεν είχε τον Κιέζα), να μένει χωρίς νίκη για 6η σερί αγωνιστική, ενώ η Τορίνο έπιασε Σαμπτόρια και Λάτσιο στους 45 βαθμούς στην μάχη που δίνει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Φιορεντίνα (Πιόλι): Λαφόν,Μιλένκοβιτς,ΒίτορΟύγκο,Λορινί,Μπιράγκι,Γκέρσον(79’Νταμπό),Μπενάσι,Μιραλάς(85’Ροντρίγκεθ,Μουριέλ(66’Μουριέλ),Σιμεόνε

Τορίνο(Ματσάρι):
Σιρίγου, Τζιτζί, Μορέτι, Ίτσο, Ανσάλδι, Ντε Σιλβέστρι(72’Μπερενκέρ), Μπασέλι(79’Μεϊτέ), Λούκιτς, Ρινκόν, Φαλκέ(51’Τζάτζα), Μπελότι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.