Ανεβαίνουν Μπαριέντος, Φασίδης

Μειώνονται σταδιακά τα προβλήματα για τον Μίλαν Ράσταβατς στην Ξάνθη, καθώς οι δύο παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών μπαίνουν στις προπονήσεις

Μειωμένα κατά δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίλαν Ράσταβατς στην Ξάνθη, σχετικά με την παρουσία παικτών στις προπονήσεις της ομάδας. Κι αυτό, διότι οι Βασίλης Φασίδης και Ζεάν Μπαριέντος σταδιακά ανεβάζουν ρυθμό και μπαίνουν σε κομμάτια του προγράμματος.
Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ έχει λευκό απουσιολόγιο εν όψει του ερχόμενου αγώνα με την ΑΕΚ εντός έδρας (7/4). Κατ’ αρχάς, δεν είναι σίγουρο ότι οι δύο παίκτες που μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα, θα είναι στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους “κίτρινους”. Αυτό θα φανεί μέχρι το Σάββατο. Από εκεί και πέρα, οι Δημοσθένης Μπαξεβανίδης και Πέταρ Ντζουρίτσκοβιτς είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Πάμπλο Ντε Λούκας εξακολουθεί να κάνει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Πριν τη σημερινή προπόνηση έγινε ανάλυση φάσεων από τον Μίλαν Ράσταβατς και ακολούθησε το πρόγραμμα στο γήπεδο. Ασκήσεις προθέρμανσης, ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους περιλάμβανε αυτό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.