Η Ubisosft έχει σχέδια για το Splinter Cell

Απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τα πράγματα.Ο Yves Guillemot, ιδρυτής της Ubisoft, έδωσε μια...

Απλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τα πράγματα.

Ο Yves Guillemot, ιδρυτής της Ubisoft, έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο podcast του IGN Unfiltered, σχετικά με την Ubisoft.

Ο Ryan McCaffrey του IGN κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε αρκετά πράγματα και δεν δίστασε να φέρει την κουβέντα γύρω από τον τίτλο που κάνει πολλούς από εμάς να αναρωτιούνται…μα που έχει χαθεί αυτό το παιχνίδι; Ο λόγος για το Splinter Cell, όπου το μόνο πράγμα που έχουμε δει από το 2013 και το Splinter Cell: Blacklist, ήταν η guest εμφάνιση στο Tom Clancy’s Wildlands.

Στην ερώτηση του Ryan “για ποιον λόγο το franchise είναι ανενεργό τόσο καιρό;”, ο Guillemot απάντησε ήρεμα πως “όταν δημιουργείς ένα παιχνίδι, πρέπει να είσαι σίγουρος πως θα κάνεις κάτι διαφορετικό από πριν.”

Ο Guillemot αναφέρθηκε επίσης στην πίεση που υπέστη η εταιρεία κατά την διάρκεια δημιουργίας του Splinter Cell: Blacklisted το 2013, λέγοντας ότι “την τελευταία φορά που δημιουργήσαμε ένα Splinter Cell, είχαμε πολύ πίεση από τους fans οι οποίοι έλεγαν ‘μην αλλάξετε αυτό, μην κάνετε αυτό’ κάτι που έκανε την δουλεία των ομάδων (ανάπτυξης) περισσότερο αγχωτική.”

Ο ισχυρός άνδρας της Ubisoft έκλεισε το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας ότι “αυτή τη στιγμή, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που κοιτάζουν και φροντίζουν το brand. Κάποια στιγμή ίσως δείτε κάτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.”

Εμείς σαν IGN Greece θα θέλαμε να δούμε τον Sam Fisher να επιστρέφει στην δράση, γεμίζοντας τον χρόνο μας με ατελείωτο stealth action. Σε άλλα νέα της Ubisoft, το Tom Clancy’s: The Division 2 πρόκειται να αποκτήσει τον δικό του Public Test Server λίγο πριν την κυκλοφορία του Update 3 (25 Απριλίου).


Ο Mike είναι το “μαντρόσκυλο” του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.