«Θέλω ξανά τον Σουκουλίνι»

Ο Γουστάβο Πογιέτ έστειλε μήνυμα στη Μάντσεστερ Σίτι ότι επιθυμεί την επιστροφή του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ για τα πλέι - οφ.

Ο Γουστάβο Πογιέτ έστειλε μήνυμα στη Μάντσεστερ Σίτι ότι επιθυμεί την επιστροφή του Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ για τα πλέι – οφ.

Ο Αργεντινός, παρά το γεγονός ότι έμεινε μόλις 23 μέρες στην ομάδα, έδειξε τι μπορεί να προσφέρει και ο τραυματισμός του αποτελεί σημαντικό πλήγμα. Ο παίκτης επέστρεψε στην Αγγλία για να ξεκινήσει αποθεραπεία στη Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο της Τετάρτης, ο Πογιέτ επικοινώνησε με το ιατρικό τιμ της αγγλικής ομάδας, τονίζοντας ότι θα χρειαστεί τον Σουκουλίνι στα πλέι – οφ.

Ο Ουρουγουανός ζήτησε από τους Άγγλους να κινηθούν στην αποθεραπεία με στόχο την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα, με το ιατρικό τιμ της Σίτι να τονίζει ότι όλα εξαρτώνται από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του Αργεντινού.

Έτσι, παρ’ όλο που στην Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο Σουκουλίνι να ολοκληρώσει τη σεζόν στη β’ ομάδα της Σίτι, δεν αποκλείεται να ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα στη φετινή σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.