Στη λίστα της UEFA οι… νέοι, πρόβλημα με Ιμπαγάσα

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός έκανε χρήση του δικαιώματος που έχει σχετικά με τις τρεις αλλαγές που δικαιούται να πραγματοποιήσει στη λίστα που έχει δώσει στην UEFA από την αρχή της σεζόν. Στο Ισραήλ ο Γκρμπιτς. Πυρετό ο Ιμπαγάσα

Όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός έκανε χρήση του δικαιώματος που έχει σχετικά με τις τρεις αλλαγές που δικαιούται να πραγματοποιήσει στη λίστα που έχει δώσει στην UEFA από την αρχή της σεζόν. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να χρησιμοποιήσουν στους αγώνες της Ευρώπης, πρόσθεσαν πλέον και τους Λουίς Ντιόγκο, Καζίμ Ρίτσαρντς και Ρόι Κάρολ.

Τα τρία νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού (ο Ντιόγκο επέστρεψε από το δανεισμό του στη Σάντος), μπήκαν στις θέσεις των Φραν Γέστε, Άλμπερτ Ριέρα και Φράνκο Κοστάντζο.

Στο μεσοδιάστημα πρόβλημα προέκυψε με τον Άριελ Ιμπαγάσα που ανέβασε πυρετό και δεν προπονήθηκε την Τετάρτη. Ο έμπειρος άσος έδωσε κανονικά το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου του χορηγήθηκε και σχετικό φάρμακο. Πλέον η κατάσταση του θα αναθεωρηθεί την Πέμπτη και όλα αυτά εν όψει του «ντέρμπι» με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Στο Ισραήλ ο Γκρμπιτς    
Στην Χάποελ Μπέερ Σεβά παραχωρήθηκε ο Πέταρ Γκρμπιτς, με τη μορφή του δανεισμού για έξι μήνες. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αλλά παραχωρήθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό, όταν οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα. Τώρα και μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνιστεί στο Ισραήλ.


Στη σημερινή προπόνηση, ο Ραφίκ Τζιμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αλλά δεν έπαιξε στο δίτερμα που έγινε. Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 10:30 το πρωί.

Ο Ιμπαγάσα πήγε στην προπόνηση με πυρετό και ο ο γιατρός της ομάδας τον έστειλε σπίτι του, αφού του έδωσε φαρμακευτική αγωγή. Ο Αργεντινός την Πέμπτη αν είναι καλά θα πάρει μέρος στην προπόνηση και θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε, αλλιώς η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας κρίνεται αμφίβολη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.