Ερνάντες: «Πολύ καλή μέρα για τη Γιουνάιντετ»

Ο Χαβιέρ Ερνάντες τόνισε πως η Τρίτη ήταν μια πολύ καλή μέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ που χάρη στη νίκη της κόντρα στη Στόουκ και την ήττα της συμπολίτισσάς της Σίτι από την Έβερτον, βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Χαβιέρ Ερνάντες τόνισε πως η Τρίτη ήταν μια πολύ καλή μέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ που χάρη στη νίκη της κόντρα στη Στόουκ και την ήττα της συμπολίτισσάς της Σίτι από την Έβερτον, βρέθηκε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Μεξικάνος στράικερ που πέτυχε το ένα από τα δυο τέρματα των «κόκκινων διαβόλων» στη νίκη επί της Στόουκ, δήλωσε επιπλέον χαρούμενος για το «στραβοπάτημα» και συγκεκριμένα την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 από την Έβερτον.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, ο Τσιτσαρίτο τόνισε: «Κόντρα στη Στόουκ, μία δύσκολη ομάδα, καταφέραμε και κάναμε πολύ καλή δουλειά. Ήταν μία πολύ καλή νύχτα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, με τη Σίτι να χάνει παράλληλα βαθμούς και εμείς να κερδίζουμε μια δύσκολη ομάδα. Αν θα είναι πολύ σημαντική για τη μάχη του τίτλου; Ίσως όχι αλλά ήταν μια καλή νύχτα για τους οπαδούς της Γιουνάιντετ».

Επιπλέον ο 24χρονος επιθετικός δεν παρέλειψε να εκφράσει και την ικανοποίησή του σχετικά με την εκτέλεση πέναλτι που ανέλαβε. «Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι. Κάποιες φορές είναι ο Ράιαν Γκιγκς, άλλες φορές κάποιος άλλος και τώρα ήμουν εγώ με τον Μπερμπάτοφ. Εγώ αναλαμβάνω τις εκτελέσεις πέναλτι για το Μεξικό αλλά θα είμαι έτοιμος και για τη Γιουνάιντετ αν με χρειαστεί. Αν θέλουν να εκτελέσω πέναλτι, τότε θα το κάνω».

Πλέον οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ συγκατοικούν στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ με 54 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.