Ο Τέρι δεν θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι

Ο Τζον Τέρι μπορεί να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Τζον Τέρι μπορεί να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί απέναντι στην Τσέλσι.

Ο 37χρονος αμυντικός της Άστον Βίλα, θα διεκδικήσει το Σάββατο με την ομάδα του την επάνοδο στα «σαλόνια», στον τελικό των πλέι – οφ της Τσάμπιονσιπ κόντρα στην Φούλαμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο βετεράνος Άγγλος αμυντικός, θα γίνει πλουσιότερος κατά 2 εκατ. λίρες αν η Βίλα σφραγίσει την άνοδο, ενώ θα έχει και το δικαίωμα να ενεργοποιήσει οψιόν που του επιτρέπει να μείνει στο «Βίλα Παρκ» ακόμη μία σεζόν.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν θέλει να βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε από το 1998 έως το 2017 και γι’ αυτό άλλωστε προτίμησε να παίξει στην Τσάμπιονσιπ όταν άφησε το Λονδίνο.

Η διοίκηση της Βίλα καταλαβαίνει την θέση του και έτσι σε περίπτωση που η ομάδα κερδίσει την άνοδο και ενεργοποιηθεί η οψιόν της επόμενης σεζόν, θα προστεθεί στο συμβόλαιό του όρος σύμφωνα με τον οποίον θα μπορεί να μείνει εκτός στα παιχνίδια με την πρώην ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.