Θέλει τον Λάζαρ η Ραπίντ Βουκουρεστίου

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ραπίντ Βουκουρεστίου φέρεται να βρίσκεται ο Κοστίν Λάζαρ.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Ραπίντ Βουκουρεστίου φέρεται να βρίσκεται ο Κοστίν Λάζαρ. Ο Ρουμάνος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, όμως ο Γκεόργκε Κόπος πιστεύει πως μπορεί να έρθει σε συμφωνία με τον «Δικέφαλο» του Βορρά για την απόκτηση του παίκτη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «GSP.ro», σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα οικονομικά προβλήματα της ελληνικής ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά τον Ιονίτα ο Κόπος προσπαθεί να κάνει μία εντυπωσιακή επιστροφή και ονειρεύεται τον Λάζαρ Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην αρχηγός της Ραπίντ, ο Κοστίν Λάζαρ έχει πρόβλημα στη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και η ρουμανική ομάδα, προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί. Ο Ρουμάνος μέσος δεν έχει πληρωθεί για αρκετούς μήνες του μισθούς του από τους Έλληνες και ο Γκεόργκε Κόπος, ελπίζει να τον φέρει ως ελεύθερο. «Ακόμα και αν ολοκληρώσαμε επίσημα τις μεταγραφές, θέλω να κάνω μία κίνηση. Ας δούμε αν μπορούμε. Δε θα πω για ποιον παίκτη ή για ποια θέση, είναι έκπληξη» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Ραπίντ.

Ο Κόπος εκφράζει τη λύπη του για την ευκολία με την οποία, ο Λάζαρ έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι και θεωρεί ότι ο πρώην πρόεδρος, Γκεόργκε Ντίνου, είναι ο κύριος υπεύθυνος για αυτό. Ακόμα και μετά την έλευση του Ραζβάν Παβλόφ, έχει τρεις παίκτες στη θέση του Λάζαρ και ο Λάσλο Μπόλονι πιστεύει ότι οι άνθρωποι της ομάδας του, θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί».

Από εκεί και πέρα, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν οι Αθανασιάδης και Φωτάκης και θα εκτίσουν τις ποινές του σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά αντιμετωπίζει τους Ολυμπιακό (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Άρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός) στις τέσσερις επόμενες αγωνιστικές και ο Λάζλο Μπόλονι θα κληθεί να αποφασίσει σε ποια ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες των δυο ποδοσφαιριστών.

Τέλος, το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νιμανί. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται την Τρίτη, αφού πρώτα ο παίκτης περάσει από ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.