Τζέιμς: «Οι νίκες έρχονται με ομαδική προσπάθεια»

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υπογράμμισε πως οι νίκες και οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια και τόνισε πως πάντα προσπαθεί να παίζει σωστά για να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς υπογράμμισε πως οι νίκες και οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια και τόνισε πως πάντα προσπαθεί να παίζει σωστά για να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στα σουτ που παίρνει στα κρίσιμα σημεία των αγώνων, αποκαλύπτοντας πως ένας παίκτης θα πρέπει να το δουλέψει, για να μπορεί να το πετυχαίνει.

Χαρακτηριστικά, ο Τζέιμς δήλωσε: «Οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο μου δίνουν αυτοπεποίθηση να πάρω αυτά τα σουτ. Αν το έχεις αυτό και δουλεύεις μπορείς να το πετύχεις. Δεν το κάνω με επιτυχία σε όλη την καριέρα μου, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκα, είτε αυτό σημαίνει ότι θα σουτάρω είτε ότι απλώς θα παίξω σωστά στο τέλος ενός αγώνα. Την πρώτη χρονιά που έπαιξα μπάσκετ ο προπονητής μου έδωσε ένα βραβείο MVP σε κάθε παίκτη της ομάδας. Τότε κατάλαβα ότι οι νίκες και τα πρωταθλήματα έρχονται μέσα από ομαδική προσπάθεια και όχι μόνο από έναν παίκτη. Την δεύτερη χρονιά κερδίσαμε πάλι και πήραμε ξανά όλοι βραβείο MVP. Αυτό μου συνέβη όταν ήμουν 9 χρονών, όπου κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να σε εμπιστεύονται οι συμπαίκτες σου σε μία τέτοια κατάσταση, αλλά και να παίρνεις την σωστή απόφαση, είτε αυτό σημαίνει ένα σουτ, είτε μία πάσα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.