«Κλειστά» χαρτιά από Μπόλονι

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ που (συν)ταξίδεψε αεροπορικώς με την αντίστοιχη του μπάσκετ.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του ΠΑΟΚ που (συν)ταξίδεψε αεροπορικώς με την αντίστοιχη του μπάσκετ. Με επικεφαλής τον πρόεδρο, Ζήση Βρύζα, ο Λάζλο Μπόλονι κι οι ποδοσφαιριστές του έφτασαν απρόσκοπτα στον προορισμό τους, δηλαδή το σύνηθες κεντρικό ξενοδοχείο που απέχει λίγα λεπτά από το ΟΑΚΑ. Εκεί όπου αύριο ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα επιδιώξει να επουλώσει τον λαβωμένο του εγωισμό από την απώλεια ενός βασικού στόχου μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ. Το εγχείρημα είναι ούτως ή άλλως δύσκολο, ανεξαρτήτως των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τη γηπεδούχο ομάδα. Η έδρα αφιλόξενη εδώ και χρόνια, καθώς έχει παρέλθει σημαντικό χρονικό διάστημα από την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Εντούτοις, ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε το … σύνθημα στη σημερινή, τελευταία πριν από την αυριανή αναμέτρηση, προπόνηση η οποία – ως είθισται – φιλοξενήθηκε στην Τούμπα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάμωσαν στις 10.30 κι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους λίγο πριν από τις 12.00. Ο Ρουμάνος τεχνικός εμφανίστηκε ευδιάθετος και σίγουρος για τις δυνατότητες της ομάδας του. Ενα προφίλ που λειτούργησε καταλυτικά και προς τους παίκτες του, στην προσπάθεια που καταβάλουν να μετριάσουν την απογοήτευση και την πικρία για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο σε συνάρτηση με την αντίστοιχη για την απόλυτη συγκέντρωση στο αυριανό παιχνίδι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ κρατάει πολύ καλά κρυμμένα τα σχέδιά του – και – γι’ αυτόν τον αγώνα, με συνέπεια το αρχικό σχήμα ν’ αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Φαντάζει δύσκολο ως ενδεχόμενο ν’ αντικαταστήσει τον Γλύκο μετά την ατυχή στιγμή που είχε κόντρα στον Ατρόμητο. Η απουσία του τραυματία Ετο τον αναγκάζει να στραφεί στην επιλογή του Σνάουτσνερ με αουτσάιντερ το νεαρό Αποστολόπουλο. Ο Λίνο θα βρίσκεται στο αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Σταφυλίτης ταλαιπωρήθηκε μέχρι και χτες από αιμάτωμα στο μετατάρσιο και παρότι το δίδυμο Μαλεζά – Τσιρίλο προβάλει ως κραταιό για το κέντρο της άμυνας, δεν αποκλείεται τη θέση του Ιταλού να πάρει ένας εκ των Κατσικά – Μπαλάφα.

Στα χαφ, το δίδυμο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τοποθετηθεί μπροστά από την άμυνα είναι αυτό των Λάζαρ – Γκαρσία (δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα) με τον Ιβιτς πιο προωθημένο και τον Φωτάκη έτοιμο να έρθει από τον πάγκο για να δώσει ανάσες σε όποιον τις χρειαστεί. Στην επίθεση θα ξεκινήσει δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ένας εκ των Γεωργιάδη – Ρομπέρ και στην κορυφή ο Αθανασιάδης. Το δίλημμα στ’ αριστερά έχει να κάνει με την έλλειψη ικανοποιητικής φυσικής κατάστασης του πρώτου, καθώς ο τραυματισμός του τον κράτησε εκτός δράσης για διάστημα σχεδόν ένα μήνα κι ο δεύτερος δεν έχει ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις διαδοχικές ευκαιρίες που του δόθηκαν στους τελευταίους δυο αγώνες. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.