Μάρκους Σμαρτ: «Αξίζω περισσότερα από 12-14 εκατομμυρια»

Αμφίβολη είναι η παραμονή του Μάρκους Σμαρτ στους φιναλίστ της Ανατολής Μπόστον Σέλτικς.

Αμφίβολη είναι η παραμονή του Μάρκους Σμαρτ στους φιναλίστ της Ανατολής Μπόστον Σέλτικς. Ο σπεσιαλίστας της άμυνας 24χρονος γκαρντ είναι restricted free agent το φετινό καλοκαίρι μίλησε στο αμερικανικό δίκτυο ESPN για την αμοιβή την οποία πιστεύει πως αξίζει:

«Για να είμαι ειλικρινής, αξίζω περισσότερα από 12-14 εκατομμύρια δολάρια, για όλα αυτά τα πράγματα που κάνω στο παρκέ και δεν απεικονίζονται στην στατιστική. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοιου είδους παίκτες. Αφήνω τα πάντα στο παρκέ, σε κάθε παιχνίδι. Πείτε μου πόσοι παίκτες μπορούν να ισχυριστούν κάτι τέτοιο». 

Ο Σμαρτ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Σέλτικς αξίας 6.1 εκατομμυρίων δολλαρίων, με τους «Κέλτες» να έχουν δικαίωμα να ισοφαρίσουν κάθε προσφορά που θα του γίνει από άλλη ομάδα. Εντούτοις αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο να του προσφέρουν το πολυτελές συμβόλαιο που αναζητά, ειδικά «κουβαλώντας» τα βαριά συμβόλαια των Χέιγουορντ (31.2 εκατ.), Χόρφορντ (28.9 εκατ.), Έρβινγκ (20 εκατ). 

Από την πλευρά του, ο Σμαρτ έχει τρεις επιλογές:  να παίξει για 6.1 εκατ. δολάρια την επόμενη σεζόν και να γίνει unrestricted free agent το καλοκαίρι του 2019, να ψάξει την μεγαλύτερη προσφορά στην αγορά ή να υπογράψει πολυετή επέκταση συμβολαίου στη Βοστόνη, αλλά αρκετά πιο χαμηλά από την τιμή του στην αγορά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.