Μονεμβασιώτης: “Ήθελε ΑΕΚ ο Αλμπάνης”

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης Ίσμαελ Βαλεριέν, ο ιδιωκτήτης των "γαλανόλευκων" Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ.

Στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης Ίσμαελ Βαλεριέν, ο ιδιωκτήτης των “γαλανόλευκων” Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αναφέρθηκε και στη μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Μονεμβασιώτης:

«Ομάδα του κέντρου έδινε 1,5 εκατ. στην ομάδα και 900.000 για τρία χρόνια στον παίκτη συν 100.000 ευρώ στον μάνατζερ. Παράλληλα είχαμε προτάσεις απο ομάδες του εξωτερικού, από Πορτογαλία και Βέλγιο. Από τον Ιανουάριο όμως είχε αποφασίσει ότι θέλει να πάει στην ΑΕΚ. 

Ομάδα της Βορείου Ελλάδας έδινε 800.000 ευρώ τον Δεκέμβριο, ωστόσο δεν επετεύχθη συμφωνία γιατί υπήρξε πρόβλημα στην καταβολή των χρημάτων. Είχαμε αρκετές γραπτές και προφορικές προσφορές και τελικά πήραμε περισσότερα χρήματα από τις 400.000 ευρώ που γράφεται ότι έδωσε η ΑΕΚ. 

Δικός μας άνθρωπος -πέρυσι που ο Αλμπάνης ήταν ελεύθερος- είχε προτάσεις και απο τον Πανιώνιο και απο τον Αστέρα, ωστόσο έμεινε και βοήθησε. Γι’ αυτο και αφήσαμε τον παίχτη να πάει σε ομάδα που είχε καταθέσει πρόταση μικρότερη απο αυτή που είχαμε στο παρελθόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.