Κασίγιας: «Θα παλέψουμε στη Βαρκελώνη»

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, εμφανίζονται οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποφασισμένοι να παλέψουν για την πρόκριση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, εμφανίζονται οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ίκερ Κασίγιας τόνισε πως οι «μερένχες» θα «παλέψουν μέχρι θανάτου» στον επαναληπτικό του κυπέλλου Ισπανίας, κόντρα στη Μπαρτσελόνα, προκειμένου να ανατρέψουν την ήττα τους 2-1 στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αρχικά, ο Κασίγιας τόνισε: «Θα πάμε στη Βαρκελώνη, έχοντας αποκλειστικά ως στόχο την πρόκριση του Copa del Rey. Οι παίκτες που θα επιλέξει ο προπονητής θα παλέψουν μέχρι τον θάνατο για να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς, ανεξάρτητα ποιοι θα είναι αυτοί».

Και συμπλήρωσε: «Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζε σε τέτοια μεγάλα ματς. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να παίξει καλά. Απλά πρέπει να έχουμε νοοτροπία νικητή και πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα, παρότι τα πράματα είναι περίπλοκα για εμάς μετά το πρώτο παιχνίδι».

Επίσης, ο διεθνής Ισπανός τερματοφύλακας τόνισε: «Πιστεύουμε ότι το αυριανό ματς θα είναι εξαιρετικό. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουμε να ξέρουν ότι πάμε στη Βαρκελώνη για να πάρουμε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.