Ξεκαθαρίζει των Κονέ και Αραούχο

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις των Παναγιώτη Κονέ και Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ, καθώς θα ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχίσουν την καριέρα του στην Ένωση.

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις των Παναγιώτη Κονέ και Σέρχιο Αραούχο για την ΑΕΚ, καθώς θα ξεκαθαρίσει το αν θα συνεχίσουν την καριέρα του στην Ένωση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η περίπτωση του Έλληνα μέσου μοιάζει ευκολότερη. Αν και στις αρχικές επαφές των δυο πλευρών, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως αυτή δεν είναι ικανή για να χαλάσει τη συμφωνία των δυο πλευρών. Παράλληλα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» με τη διοίκηση της Ουντινέζε, προκειμένου να λύσει τη συνεργασία του μαζί της, καθώς έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Αν μείνει ελεύθερος, τότε το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, δημοσιεύματα θέλουν τον Αργεντινό να επιθυμεί την παραμονή του στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν επαφές με τη Λας Πάλμας για την αποκτήσουν τον παίκτη, είτε με κανονική μετεγγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού. Σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα παίξει η γνώμη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στους νησιώτες τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την πλευρά του φέρεται να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Γκερέρο της Λεγανές, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση Αραούχο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.