Δώνης: “Την μπάλα στα πόδια μας” (vid)

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Αποστόλη Λάμπο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο τονίζοντας ότι πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα παιχνίδια για να βγάλουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Δεν κρύβει ωστόσο την ικανοποίηση του για όσα πετύχει μέχρι τώρα ο Ατρόμητος.


Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε: “Περιμένω να δω έναν διαφορετικό Ατρόμητο στη συμπεριφορά του στα παιχνίδια εκτός έδρας. Μία ομάδα που να είναι πολύ δυνατή, μία ομάδα που στο κομμάτι της τακτικής θα συνεχίσει να είναι πειθαρχημένη και να είμαστε καλύτεροι όταν θα έχουμε τη μπάλα στα πόδια.”


“Νομίζω ότι απέναντι σε αυτές τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα είναι τεστ για την ομάδα μας να δείχνουμε πόσο έχουμε προοδεύσει και πόσες είναι οι πιθανότητες μας να τις κοντράρουμε και να είμαστε μέσα στις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.”


Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του στη Λάρισα τον Κλέιτον Σίλβα, ενώ κλείνοντας αποκάλυψε πως πλέον δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να πραγματοποιήσει η ομάδα κάποια μεταγραφή.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.