Μπούρμπος: “Φαβορί για τα ημιτελικά ο ΟΦΗ”

Ηταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στην πρόκριση επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο. Με δικό του τέρμα, οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 2-1 τη στιγμή που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπούρμπο, που μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr...

Ηταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του ΟΦΗ στην πρόκριση επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο. Μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα και με δικό του καθοριστικό τέρμα στην πρώτη του μάλιστα επαφή με την μπάλα, οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 2-1 τη στιγμή που έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Ο λόγος για τον Χρήστο Μπούρμπο, που μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr για την επιτυχία της ομάδας του. 


«Βρέθηκα σε καλή θέση έπειτα από μια εξαιρετική πάσα του Ζόρντι Λόπες και έτυχε να βάλω εγώ το καθοριστικό γκολ. Ηταν μια πολύ μεγάλη πρόκριση για την ομάδα μας. Πρώτον γιατί περάσαμε στους «8» και δεύτερον γιατί δείξαμε πως μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλους τους στόχους μας. Θέλω να σταθώ στη διάθεση και στο πάθος που δείξαμε σαν ομάδα ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο».


Στη συνέχεια ο μέσος του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Φερνάντες πάνω στον Σίσιτς και στον δικαιολογημένο εκνευρισμό που προκάλεσε στον συμπαίκτη του:  «Δεν ξέρω πραγματικά τι να πω. Ηταν ένα άκρως αντιεπαγγελματικό μαρκάρισμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτηκε το παιδί και ενήργησε έτσι, ελπίζω να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο χώρο του αθλητισμού. Είναι κρίμα να υπάρχουν τέτοια αντιαθλητικά μαρκαρίσματα σε έναν αγώνα. Ευτυχώς ο Σίσιτς στάθηκε τυχερός, δεν τον βρήκε πιο χαμηλά και έτσι δεν έπαθε κάποια μεγάλη ζημιά. Είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός από την πλευρά του συμπαίκτη μου, ωστόσο δεν νομίζω πως εννοούσε όσα είπε περί ρεβάνς», κατέληξε ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Σίσιτς περί. ρεβάνς στον αγώνα πρωταθλήματος στο Ηράκλειο.


Οσο για τον αγώνα των προημιτελικών απέναντι στον Πανσερραϊκό, προτιμά να παραμείνει προσγειωμένος, παρά το γεγονός πως αναγνωρίζει πως ο ΟΦΗ θα είναι το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Σίγουρα είμαστε το φαβορί. Όμως ο Πανσερραϊκός έδειξε πως είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, με ιδιαίτερη σοβαρότητα στο παιχνίδι της. Άλλωστε απέκλεισε τη Ξάνθη μέσα στην έδρα και αυτό από μόνο του δείχνει πως η ομάδα των Σερρών είναι πολύ επικίνδυνη. Εμείς βέβαια είμαστε το φαβορί, παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω πως όταν θα έρθει η ώρα για αυτό το παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στο στόχο μας».


Ερωτηθείς για το αν εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν στην άκρη του μυαλού τους τη συμμετοχή στον τελικό του θεσμού, παρέμεινε πιστός στο «μότο» του προπονητή του, τονίζοντας ωστόσο πως είναι κακό να μην ονειρεύεσαι: «Θα ήταν κακό να μην ονειρευόμαστε. Όμως έχουμε καταφέρει τα πάντα μέσα από την προσπάθεια. Θέλουμε και εμείς και ο προπονητής μας να προχωράμε βήμα βήμα. Και στο Κύπελλο προέχει ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό. Όπως είπα σαφώς και κάνουμε όνειρα. Και εμείς και ο κόσμος. Οι οπαδοί της ομάδας χαίρονται με τις επιτυχίες μας, είναι ενθουσιώδεις και έτσι πρέπει να είναι. Εμείς όμως από τη δική μας πλευρά πρέπει να έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία, να είμαστε προσγειωμένοι και όπως επανέλαβα να αντιμετωπίζουμε βήμα βήμα τις καταστάσεις».


Κλείνοντας, μας είπε δυο λόγια για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, ο οποίος κρύβει και την παγίδα της. κόπωσης: «Είναι δύσκολο να παίζουμε τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν στην ομάδα. Εμείς θα κάνουμε και σε αυτό το ματς, αυτό που ξέρουμε να κάνουμε. Θα ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή και θα καταθέσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο. Θεωρώ πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.