Μιλουτίνοφ: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στη σειρά των τελικών της Basket League, εμφανίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί έτοιμος στη σειρά των τελικών της Basket League, εμφανίστηκε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με τον «αιώνιο» αντίπαλο. Ο Σέρβος παίκτης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία των Πειραιωτών, αλλά και στην ετοιμότητα της ομάδας του.

Αρχικά, ο Μιλουτίνοφ δήλωσε στην εφημερίδα «Real News»: «Σίγουρα είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, για αυτό και καταλαβαίνω τη γενικότερη αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο. Προφανώς και θέλουμε να αποδείξουμε στο παρκέ πως είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό που έχουμε δείξει ως τώρα και πως αξίζουμε κάτι παραπάνω. Πιστέψτε με, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από τους τελικούς από το να πάιζεις κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στους συμπαίκτες μου και πιστεύω σε αυτό που πρεσβεύει ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί, απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ξέρω καλά πως αυτή η ομάδα είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. Άσχετα με το τι προηγήθηκε, πιστεύω ακράδαντα πως θα είμαστε έτοιμοι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Σίγουρα οι τραυματισμοί είναι ένας από τους λόγους που είχαμε τόσα πάνω-κάτω στην απόδοσή μας. Είναι δύσκολο όταν απουσιάζει κάποιος παίκτης από το ρόστερ σου και ακόμα πιο δύσκολο όταν απουσιάζουν ταυτόχρονα τόσοι πολλοί. Δυστυχώς, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Όσον αφορά εμένα, είμαι χαρούμενος που ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και θα δώσω το παρών στους τελικούς. Μέρα με τη μέρα νιώθω όλο και πιο δυνατός. Πρόκειται για ένα ντέρμπι ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες, τους δύο μεγαλύτερους αντιπάλους στην Ελλάδα. Μόνο ένας θα μπορέσει να είναι ο νικητής και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πανηγυρίσει το ερυθρόλευκο κομμάτι της Ελλάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.