Ας απολαύσουν ότι απομένει

Ο Γιώργος Βασιλείου γράφει στο προσωπικό του blog για την ισοπαλία 0-0 του Πανιωνίου στα Χανιά, κόντρα στον Πλατανιά και στην πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ολοκληρώθηκε και η 25η στροφή για τον Πανιώνιο, ο οποίος πρόσθεσε έναν ακόμα βαθμό στο “σακούλι” του.  Ισοπαλία 0-0 σε παιχνίδι με τον Πλατανιά, σε μια έδρα που περνάει δύσκολα σ’ αυτές τις λίγες επισκέψεις. 

Πλέον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση θα ήταν παράλογο να ζητάει κανείς παραπάνω πράγματα από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η υπέρβαση έχει γίνει ήδη. Η ομάδα βγάζει κούραση και είναι απόλυτα φυσιολογικό, όταν για τόσο μεγάλο διάστημα έχει ανταπεξέλθει με επιτυχία σε διαδοχικά απαιτητικά παιχνίδια. Σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το ρόστερ του Πανιωνίου, καλώς ή κακώς, είναι περιορισμένο από την αρχή της σεζόν. Επίσης, ξανατονίζω ότι ο τρόπος που παίζει ο Πανιώνιος είναι απαιτητικός. Θέλει τρεξίματα, πολλά τρεξίματα για να καλυφθούν “τρύπες” και αδυναμίες. Όταν λείπει ένα εργαλείο από τα βασικά που έχει στη διάθεσή του ο Ουζουνίδης είναι λογικό να δημιουργείται ανισορροπία στην ομάδα. 

Βλέπουμε ότι παιχνίδι με παιχνίδι μπαίνουν και παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και ρυθμό. Χρειάζονται και αυτοί τον δικό τους χρόνο. Το ζητούμενο γι’ αυτούς δεν είναι να παρουσιαστούν έτοιμοι τώρα, αλλά να δείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν στην επόμενη σεζόν.

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά, ο Πανιώνιος συμφωνούμε ότι δεν είχε καλή απόδοση. Πήρε όμως εύκολα την ισοπαλία στα Περιβόλια. Δεν έπαιξε καλά και πήρε ισοπαλία, με σχετική άνεση. Οπότε, ας παραμεριστεί η κριτική και να αφήσουμε τους παίκτες να απολαύσουν χωρίς άγχος τα παιχνίδια που απομένουν για τον Πανιώνιο. Άλλωστε από εδώ και πέρα ότι αποκομίζει κέρδος είναι. Σε κάθε επίπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.