Ο Τσότσαλιτς στη NOVA

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Εντιν Τσότσαλιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της NOVA "Η ώρα των Πρωταθλητών" και αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφή του στην Μακάμπι, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Εντιν Τσότσαλιτς, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της NOVA “Η ώρα των Πρωταθλητών” και αναφέρθηκε τόσο στην μεταγραφή του στην Μακάμπι, όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Βόσνιος αμυντικός, αρχικά μίλησε για την μεταγραφή του: “Αύριο θα τελειώσουν όλα. Ηταν αναμενόμενο όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο πως θα ξεκινούσα και τα… ταξίδια. Ηταν ιδιαίτερες οι στιγμές χθες το βράδυ, καθώς ήμουν και αρχηγός της ομάδας και φυσικά ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό”.

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα του, τον Πανιώνιο: “Ο Πανιώνιος θα είναι κάτι πολύ σημαντικό στην ποδοσφαιρική μου καριέρα και όλοι οι άνθρωποί του θα είναι για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη μου. Θα ήταν πολύ ωραίο αν κάποια στιγμή θα μπορούσα να επιστρέψω για να παίξω στον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είναι μία οικογένεια και από την πρώτη στιγμή που ήρθα το κατάλαβα. Είναι δεμένη ομάδα και κάποιες στιγμές όταν έχεις ανάγκη, όλοι είναι δίπλα σου”.

Για τους λόγους που τον έκαναν να πάρει την μεταγραφή, είπε: “Βλέποντας την οικονομική κατάσταση της ομάδας, περίμενα ότι θα υπήρχαν κάποιες τάσεις φυγής από παίκτες, αλλά δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα έφευγα κι εγώ. Ηρθε η πρόταση και φεύγω, αλλά θεωρώ πως η ομάδα έχει ταλέντο και παίκτες για να συνεχίσει”.

Για την οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει την Ελλάδα και το πως μπορούν οι ελληνικές ομάδες να αξιοποιήσουν τα ταλέντα τους, ο Βόσνιος αμυντικός είπε: “Ο Πανιώνιος είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα, καθώς έχει 6-7 παίκτες που παίζουν στην πρώτη ομάδα, αλλά και άλλους που παίζουν στην μικρή ομάδα. Πιστεύω ότι το ταλέντο δεν λείπει στην Ελλάδα”.

Για τη νέα του όμαδα, είπε: “Πηγαίνω σε μία μεγάλη ομάδα, ίσως στην μεγαλύτερη της χώρας, η οποία βρίσκεται συνεχώς στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ, είτε στο Γιουρόπα Λιγκ και έτσι θα έχω την ευκαιρία να δω καινούργια πράγματα”.

Για το ποιους από τους συμπαίκτες του έχει ξεχωρίσει, τόνισε: “Από τους συμπαίκτες που είχα στον Πανιώνιο, αυτός που ξεχωρίζει κατά τη γνώμη μου και έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα είναι ο Λόλο Εστογιανόφ. Μπορεί πέρσι να μην μπορέσαμε να παίξουμε μαζί, όμως είναι εκπληκτικός παίκτης. Από τους νέους, ο Κώστας Σταυροθανασσόπουλος έχει πολύ καλά στοιχεία, όμως πρέπει να δουλέψει πολύ για να μπορέσει να φτάσει εκεί που μπορεί”.

Τέλος, για το ποιος από τους αντίπαλους που αντιμετώπισε ήταν ο πιο επικίνδυνος, είπε: “Από τους αντιπάλους που αντιμετώπισα στην Ελλάδα αρκετοί ήταν αρκετά δύσκολοι. Ο Σαλπιγγίδης, ο Σισέ, ο Μιραλάς, ο Λέτο και ο Λεονάρντο είναι οι κυριότεροι από αυτούς”.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.