Η ΤΣΣΚΑ το φαβορί κατά Ίβκοβιτς

Αν και ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που αγωνίζεται μέσα στην έδρα του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε τον τίτλο του «φαβορί», και μάλιστα του «απόλυτου», στην ΤΣΣΚΑ.

Αν και ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που αγωνίζεται μέσα στην έδρα του, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε τον τίτλο του «φαβορί», και μάλιστα του «απόλυτου», στην ΤΣΣΚΑ. Η μεγαλύτερη πίεση πηγαίνει… απέναντι κάπως έτσι και οι «ερυθρόλευκοι» αποκτούν λιγότερο άγχος εν όψει μιας πολύ δύσκολης αναμέτρησης.

Την προσεχή Τετάρτη λοιπόν, οι Πειραιώτες υποδέχονται την ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας (21:45) στο ΣΕΦ, με τον Ίβκοβιτς να εξηγεί πως « όπως είχα πει και μετά την κλήρωση παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και το πρόγραμμα έτσι όπως έγινε δεν μας βολεύει καθόλου. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα αφού θα παίξουμε χωρίς τον Παπαδόπουλο, με τον Σπανούλη να κάνει μόνο μια εβδομάδα προπόνηση μετά τον τραυματισμό του και τους δυο καινούργιους παίκτες με ελάχιστες προπονήσεις με την ομάδα. Είναι δύσκολο να προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης τη δεδομένη στιγμή και δεν το λέω αυτό μόνο για το 10-0 που έχει ως τώρα στη διοργάνωση. Η ΤΣΣΚΑ είναι η κορυφαία ομάδα σε ευστοχία, η κορυφαία στα τρίποντα και στις ασίστ. Δεν έχω πει ποτέ για ένα αντίπαλο ότι είναι το απόλυτο φαβορί αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι αν θέλουμε να ανταπεξέλθουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά ώστε να σταματήσουμε το τρομερό νούμερο των 85 πόντων που έχει στην επίθεση στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ο κόσμος στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.