Οι Αργεντινοί τον …ομορφαίνουν!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και την ποιότητα που προσθέτουν οι Βιγιαφάνες και Λέτο στην ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι.

Δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα ο Παναθηναϊκός, ούτε έλυσε με μια νίκη τα σοβαρά προβλήματα που έχει εμφανίσει στο παιχνίδι του. Όμως το …τρίποντο επί του Ατρόμητου (πρώτο μετά από δύο μήνες στη Λεωφόρο! ), βοηθά σημαντικά τους Πράσινους στο κομμάτι της ψυχολογίας και μοιάζει με τονωτική “ένεση” πριν από το ντέρμπι “αιωνίων”. 

Ο Παναθηναϊκός είχε μπόλικο άγχος στο παιχνίδι του και υπήρξαν στιγμές που οι παίκτες του έκαναν επιπόλαια λάθη. Μπήκε δυνατά στο ματς, έκανε ένα καλό δεκαπεντάλεπτο και σκόραρε αρκετά νωρίς, όμως στη συνέχεια έχασε μέτρα στο γήπεδο και μάλλον σε εκείνο το σημείο του αγώνα λειτούργησε το …ένστικτο αυτοσυντήρησης. Είναι αυτό που λένε: ” αν καείς στο χυλό, φυσάς και το γιαούρτι”. Οι Πράσινοι “κάηκαν” αρκετές φορές μέσα στη σεζόν και προφανώς θέλησαν να “κλειδώσουν” τη νίκη και να περιορίσουν τα ρίσκα. Έγιναν λίγα, αλλά σημαντικά λάθη στα μετόπισθεν, ωστόσο τούτη τη φορά ο Παναθηναϊκός ήταν θετικός, ουσιαστικός και πιο όμορφος στο παιχνίδι του. Στον …καλλωπισμό βοήθησαν ο Στραματσόνι με την επιθετικογενή τακτική που ακολούθησε και οι δύο Αργεντινοί της ομάδας. 

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έπαιξε …σχεδόν στη φυσική του θέση (λίγο πίσω από τον Μπεργκ), είχε την απαραίτητη ελευθερία που χρειάζεται ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του και έδειξε ένα μικρό δείγμα του ταλέντου του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε πρωτοβουλίες, ανταποκρίθηκε με επιτυχία και στο ρόλο του οργανωτή, ενώ πρόσθεσε στο παιχνίδι της ομάδας του και δύο στοιχεία που έλειπαν εδώ και καιρό. Τη φαντασία και τις κάθετες πάσες. Το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήρθε ως επιβράβευση των προσπαθειών του και η θετικότατη εμφάνιση του αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον. 

Ο έτερος των Αργεντινών του Παναθηναϊκού, χρειάστηκε λίγα λεπτά για να κάνει τη διαφορά στο ματς. Ο Σεμπάστιαν Λέτο ξεσήκωσε το κοινό της Λεωφόρου και μπαίνοντας σαν …σίφουνας στο γήπεδο, παρέσυρε και στους συμπαίκτες του. Γεμάτος όρεξη και ενέργεια, ο Λέτο πρόσθεσε μπόλικη ποιότητα στην επιθετική γραμμή του Τριφυλλιού, άγγιξε το γκολ και από δική του προσπάθεια ήρθε το τέρμα του Βιγιαφάνιες. Καθόλου άσχημα για έναν παίκτη που το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν πριν από τέσσερις μήνες! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.