Ίβιτς: «Η ομάδα διαθέτει ποιότητα» (video)

Δείτε στο βίντεο τις πρώτες δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς ως προπονητής του ΠΑΟΚ και τα όσα αναφέρει για την κατάσταση της ομάδας αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ, τόνισε πως η ομάδα διαθέτει ποιότητα και αυτός με τη σειρά του θα τη βοηθήσει να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι. 

Αναλυτικά:

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, ξέρω την ομάδα, είμαι εδώ τρία χρόνια. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες, είμαι θετικός άνθρωπος και αυτό θα προσπαθήσω να περάσω και στα παιδιά. Αυτά που θα ζητήσω στην προπόνηση αυτά πρέπει να κάνουν οι παίκτες και στους αγώνες. Είναι καλοί παίκτες, δεν είναι τυχαία εδώ, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πολύ δουλειά μπροστά μας. 

Προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα προηγούμενα ματς, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και προσπαθώ να βρω θετικά στοιχεία και αυτό να το περάσω και στους παίκτες. Η ομάδα έχει ποιότητα και η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει. 

Σκέφτομαι το μέλλον προσωπικά και θέλω το βήμα παραπάνω, τώρα μου δίνεται μια ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τη σωστή δουλειά για να έρθει η επίτευξη των στόχων. 

Έχω εικόνα για τον Παναιτωλικό, είναι μια δύσκολη έδρα και η πρώτη εικόνα που έχω είναι πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά εμένα με νοιάζει το πώς θα είναι η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουμε πειθαρχία, να είμαστε ζωντανοί και να βγάλουμε ένα καλό παιχνίδι». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.