Για πάντα στη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Παίκτης της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να είναι ο Στίβεν Τζέραρντ καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους».

Παίκτης της Λίβερπουλ θα συνεχίσει να είναι ο Στίβεν Τζέραρντ καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους». Ο 31χρονος μέσος μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Λίγκ Καπ έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό συνεργασίας με τη Λίβερπουλ, αποφασίζοντας ουσιαστικά να μην βγάλει ποτέ το έμβλημα των «κόκκινων» από το στήθος του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια μέρα από αυτές που αισθάνομαι περήφανος για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου! Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη, αφού έρχεται αμέσως μετά από μια πολύ σημαντική νίκη στο Λιγκ Καπ. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε στο πρώτο ματς με τη Σίτι και να πάμε στο Γουέμπλεϊ για τον μεγάλο τελικό» ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέραρντ μετά την υπογραφή του και συμπλήρωσε:

«Είμαι στην ομάδα που αγαπώ και την οποία υποστηρίζω από μικρό παιδί! Ζω ένα πραγματικό όνειρο όντας ο αρχηγός ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ευρώπη! Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια και πιστεύω ότι η ομάδα κάνει βήματα βελτίωσης. Έχουμε φανταστικό υλικό, άξιους ιδιοκτήτες, φοβερό τεχνικό τιμ και θέλω στο μέλλον να βιώσω ακόμη περισσότερες χαρούμενες στιγμές με την κόκκινη φανέλα»!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.