Γελαδάρης: “Ζήτησα μετεγγραφή”

Ο Δημήτρης Γελαδάρης αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει την "ελευθέρας" του από τη Βέροια προκειμένου να ενταχθεί στη Δόξα Δράμας.

Ο Δημήτρης Γελαδάρης αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει την “ελευθέρας” του από τη Βέροια προκειμένου να ενταχθεί στη Δόξα Δράμας. Μιλώντας στον «Sentra fm 103,3» ο πλάγιος μπακ επιβεβαιωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται ένα βήμα από την μετεγγραφή στους “μαυραετούς”.

Ο Γελαδάρης είπε ακόμη:
Για τη Βέροια:
«Είμαστε σε πολύ καλή βαθμολογική θέση. Γίνεται καλή δουλειά, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, ενώ η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και θα χρειαστούν όλοι, καθώς είναι μεγάλη η… κούρσα του πρωταθλήματος. Χρειάζεται υπομονή και… υγεία πάνω απ’όλα για να τα καταφέρουμε».

Για τις ιδιαιτερότητες του πρωταθλήματος της Football League:
«Οι εννέα πρώτες ομάδες στη βαθμολογία είμαστε κοντά. Αν δεν παίζεις σε κάθε ματς για την άνοδο, μπορεί στο τέλος να παίζεις τον υποβιβασμό. Είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τη Δόξα Δράμας:
«Δεν είδα το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά έμαθα πως τα παιδιά μπήκαν σαν… κομάντο! Οι μικρότερες ομάδες δεν έχουν άγχος στα μεγάλα ματς. Αντιθέτως οι μεγάλες έχουν το άγχος του φαβορί. Όποιος υποτιμά τους μικρούς την… πατάει. Η Δόξα παίζει για την ιστορία της και τον κόσμο της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.