Κουφός: «Προσοχή στους αιφνιδιασμούς»

Να προσέξει ιδιαίτερα τους αιφνιδιασμούς του Κολοσσού Ρόδου θέλει από την ομάδα του, ο Στέργιος Κουφός.

Να προσέξει ιδιαίτερα τους αιφνιδιασμούς του Κολοσσού Ρόδου θέλει από την ομάδα του, ο Στέργιος Κουφός. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στο «Βενετόκλειο», υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε: «Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αποστολή. Ο Κολοσσός έχει πετύχει 8 νίκες, γεγονός που είναι πολύ όμορφο για την ομάδα της Ρόδου και πραγματικά το ζηλεύουμε. Δικαιότατα βρίσκεται σε τόσο υψηλή βαθμολογική θέση. Ο Κολοσσός μπορεί να διαχειρίζεται ιδιαίτερα το παιχνίδι του, το οποίο βασίζεται στην διατήρηση του βασικού κορμού του. Οι Τσάμης, Χαρίσης και Ασημακόπουλος αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς, με προεξέχοντα τον Τσάμη. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, η καλή χημεία, η διατήρηση του περυσινού κορμού, από την στιγμή μάλιστα που οι περισσότερες ομάδες έχουν κάνει πολλές αλλαγές στα ρόστερ τους σε σχέση με πέρυσι. Σε συνδυασμό με τις φετινές μεταγραφές και κυρίως τους Έλληνες παίκτες, ο Κολοσσός έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σαφέστατα και έχουμε δύσκολή αποστολή. Περιμένουνε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα μας μετά τις γιορτές. Η ψυχολογία μας είναι πολύ υψηλή και θέλουμε να τη διατηρήσουμε. Στόχος μας για το 2012 είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε όλες τις ομάδες, όπως κάναμε το 2011. Επίσης, τα παιχνίδια που διεξάγονται στη Ρόδο έχουν ιδιαιτερότητες. Η έδρα είναι δυνατή και υπάρχει πάθος στο γήπεδο. Εάν καταφέρουμε να σταματήσουμε αυτό το πάθος, με την ανακοπή των αιφνιδιασμών, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Αβραάμ Καλλινικίδης τόνισε: «Αρχικά να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο για το 2012. Στην ομάδα μου εύχομαι πολλές επιτυχίες, να είμαστε όλοι καλά και να είμαστε αισιόδοξοι. Επίσης, εύχομαι στους συμπαίκτες μου να κάνουν πραγματικότητα ό,τι ονειρεύονται. Για το Ρέθυμνο το 2011, βάσει συγκομιδής βαθμών και εμφανίσεων, ολοκληρώθηκε θετικά. Πλέον καλούμαστε να δώσουμε ανάλογη συνέχεια και για το 2012. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο, με αντίπαλο τον Κολοσσό. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, νιώθουμε αρκετά καλά και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ο Κολοσσός είναι μία πολύ καλή ομάδα, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και διαθέτει ένα ιδιαίτερο στιλ παιχνιδιού στην έδρα της. Παρόλα αυτά, εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, είμαστε αισιόδοξοι και πάμε στη Ρόδο για να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε ματς. Σεβόμαστε τη δυναμική του Κολοσσού, αλλά εμείς θα επιδοθούμε στον δικό μας τρόπο παιχνιδιού για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Μέλημά μας, γενικότερα, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας ματς και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Στην Καβάλα χάσαμε τη νίκη στο τέλος, λόγω κάποιων λαθών που κάναμε, και στο Περιστέρι πήραμε μία πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη. Το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και με τον Κολοσσό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.