Ανησυχεί για τις απουσίες ο Εβρά

Την έντονη ανησυχία του για την ολοένα αυξανόμενη λίστα των τραυματιών στη Μάντσεστερ εξέφρασε ο αμυντικός της Πατρίς Εβρά.

Την έντονη ανησυχία του για την ολοένα αυξανόμενη λίστα των τραυματιών στη Μάντσεστερ εξέφρασε ο αμυντικός της Πατρίς Εβρά.
 
Ο Τζόνι Εβανς ήταν η νεότερη προσθήκη στον κατάλογο, αφού τραυματίστηκε στον νικηφόρο (5-0) αγώνα της Δευτέρας με τη Γουίγκαν και πλέον 11 βασικοί παίκτες της Γιουνάιτεντ έχουν βγει εκτός μάχης.
 
«Είμαι κάπως ανήσυχος γιατί τους χρειαζόμαστε όλους αν θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Το όλο θέμα με τους συνεχείς τραυματισμούς έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό», παραδέχτηκε ο Εβρά σε δηλώσεις του.
 
«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε τόσο πολλούς τραυματισμούς. Δύο χρόνια πριν έπαιζα με τον Μάικλ Κάρικ και τον Ντάρεν Φλέτσερ στην άμυνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τελικά τα καταφέραμε τότε. Ελπίζω και τώρα να γίνουν όλοι καλά, γιατί έρχεται το παιχνίδι με την Μπλάκμπερν που είναι σημαντικό και θα χρειαστούμε όλους τους αμυντικούς μας», πρόσθεσε ο Γάλλος διεθνής.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.