Με την ψυχή στο στόμα η Αρμάνι

Λίγο έλλειψε να γίνει η... έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκα, αλλά δε θα χαρακτηριζόταν ευχάριστη όμως. Τελικά, η Αρμάνι τα κατάφερε και στο... παρά πέντε πήρε το εισιτήριο για το «ΤΟΡ 16»

Λίγο έλλειψε να γίνει η… έκπληξη της φετινής Ευρωλίγκα, αλλά δε θα χαρακτηριζόταν ευχάριστη όμως. Τελικά, η Αρμάνι τα κατάφερε και στο… παρά πέντε πήρε το εισιτήριο για το «ΤΟΡ 16» της διοργάνωσης. Έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, με σκορ 72-66 και τερμάτισε στην 4η θέση του Γ΄ ομίλου, αφήνοντας εκτός τους Σέρβους του Βλάντε Γιοβάνοβιτς.
Με τους Χέρστον και Κουκ να σκοράρουν από 18 και 17 πόντους αντίστοιχα και τους «δικούς» μας Μπουρούση και Φώτση να συμβάλλουν σημαντικά, ο πρώτος με 13 πόντους και ο δεύτερος με 5 και 12 ριμπάουντ (!), άρπαξε την πρόκριση από την Παρτιζάν. Ποια; Η ομάδα που επένδυσε ουκ ολίγα εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές το καλοκαίρι με στόχο να πρωταγωνιστήσει στη διοργάνωση.

Στο μεταξύ, η Ρεάλ απέδειξε ότι δικαίως εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται «βασίλισσα», καθώς αν και αδιάφορη (βαθμολογικά) για την αποψινή αναμέτρηση με την Εφές, εκμεταλλεύθηκε την «ανόητη» αποβολή του Βούγιασιτς και… γύρισε το ματς από το -19. Έφτασε στη νίκη με 75-66 στην Κωνσταντινούπολη, επιτυχία την οποία δε… χρειαζόταν, καθώς είχε τερματίσει ήδη στην 1η θέση του Γ΄ ομίλου και η Αναντόλου στην 3η.  Δεύτερη στο γκρουπ ήταν και παρέμεινε η Μακάμπι, η οποία έκανε και το καθήκον της περνώντας νικηφόρα από το Βέλγιο, καθώς επικράτησε της Σαρλερουά με 86-69.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.