Χωρίς Λέτο η προπόνηση

Εκτός προγράμματος προπόνησης έμεινε την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς ταλαιπωρείται από γρίπη, αυξάνοντας τις απουσίες για τον Αντρέα Στραματσιόνι.

Εκτός προγράμματος προπόνησης έμεινε την Πέμπτη ο Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς ταλαιπωρείται από γρίπη, αυξάνοντας τις απουσίες για τον Αντρέα Στραματσιόνι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να αναρρώσει τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού. Οι απουσίες δε σταμάτησαν εκεί για την τεχνική ηγεσία των “πράσινων”, καθώς από το Κορωπί απουσίαζαν και οι διεθνείς παίκτες της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Μπεργκ, Αμπέντ, Ευαγγέλου, Αγγελόπουλος και Λάμπρου έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές ομάδες. Επίσης, ο Ροντρίγκο Μολέδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως επίσης και οι Μαρινακης και Τελάντερ. Ο Λούκας Βιγιαφάνες έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης ενώ οι υπόλοιποι “πράσινοι” προπονήθηκαν κανονικά.

Στα θετικά για τον Στραματσιόνι είναι η επιστροφή του Πέτριτς σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Η προετοιμασία του “τριφυλλιού” θα συνεχιστεί την Παρασκευή, με τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο, η οποία θα διεξαχθεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Ο συγκεκριμένος αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.