Φασόνε: «Καμία απειλή προς τον Ντοναρούμα»

Ο Μάρκο Φασόνε ξεκαθάρισε πως κανένα μέλος της διοίκησης της Μίλαν δεν απείλησε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και πως οι «ροσονέρι» δε θα παραχωρήσουν τον παίκτη το εφετινό καλοκαίρι.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/06/2017 • 12:56
O Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα
  • shares
Ο Μάρκο Φασόνε ξεκαθάρισε πως κανένα μέλος της διοίκησης της Μίλαν δεν απείλησε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και πως οι «ροσονέρι» δε θα παραχωρήσουν τον παίκτη το εφετινό καλοκαίρι. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ιταλικής ομάδας υπογράμμισε πως ο 18χρονος τερματοφύλακας έχει προκαλέσει ήδη ζημιά εκατό εκατομμυρίων ευρώ στους «ροσονέρι» με τα όσα έγιναν στην υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας των δυο πλευρών. Παράλληλα, ο Φασόνε απάντησε στα όσα υποστήριξε ο Μίνο Ραϊόλα για τις επαφές, που είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Φασόνε τόνισε αρχικά: «Η Μίλαν έκανε αρκετά προκειμένου να προστατεύσει τον Ντοναρούμα και την οικογένειά του και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε ώστε να μεταφέρουμε σε εκείνον και στους δικούς του την ευχαρίστησή μας που θα έμενε μαζί μας. Δεν υπήρχαν απειλές και η θέση μας είναι σαφής. Ο Ντοναρούμα από την πλευρά του κλαμπ δεν πωλείται, οπότε θα είναι στο Μιλάνο και τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια, δήλωσε για το μέλλον του Ντοναρούμα: «Ο προπονητής Μοντέλα θα αποφασίσει εβδομάδα με τη εβδομάδα, για εμένα όμως ο Ντοναρούμα μπορεί να παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Δεν μπορούμε ωστόσο να ρισκάρουμε τίποτα, πρέπει να βρούμε έναν νέο τερματοφύλακα. Δεν μπορούμε να μείνουμε με έναν παίκτη του οποίου το συμβόλαιο λήγει και που ίσως σκέφτεται την Ρεάλ».

Τέλος, ο Φασόνε απάντησε και στον Ραϊόλα: «Από αυτά που λέει ο Ραϊόλα φαίνεται ότι έχει πολύ άγχος. Κανείς δεν αμφισβήτησε της νομιμότητα της απόφασης του Ντοναρούμα. Ωστόσο άλλο η νομιμότητα και άλλο η ηθική. Θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς να βλάψει το κλαμπ. Η συμπεριφορά του προκάλεσε ζημιές 100 εκατομμύρια ευρώ στη Μίλαν. Αν ο Ντοναρούμα αξίζει τόσο πολύ στα 18 του είναι και χάρη σε αυτό το κλαμπ. Θα ήταν αρκετό να είχε πει ότι δεν ήθελε να μείνει και θα τον ανανεώναμε με μια λογική ρήτρα. Τώρα η Ρεάλ δεν θα μας πληρώσει και τα χρήματα θα πάνε στην τσέπη του ατζέντη, ενώ κανονικά αυτά τα χρήματα θα επενδύονταν στο ιταλικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...