Ανσαριφάντ: «Θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

Σίγουρος για την πρόκριση του Ιράν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Σίγουρος για την πρόκριση του Ιράν στην επόμενη φάση του Μουντιάλ είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πιστεύει ότι η ομάδα του Κάρλος Κεϊροζ θα καταφέρει να νικήσει την Πορτογαλία και να περάσει στους «16» της μεγάλης διοργάνωσης.

«Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βλέπετε πόσο σημαντική είναι η αμυντική λειτουργία, όταν βγαίνεις στην κόντρα. Αν δώσεις χώρο σε ομάδες όπως η Ισπανία, γνωρίζεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Είχαμε ένα πλάνο και κάναμε το παν για να δουλέψει. Χάσαμε για μια στιγμή την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχθήκαμε γκολ», δήλωσε αρχικά ο Ανσαριφάντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Πορτογαλία:

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από τα ματς που έχουμε παίξει μέχρι τώρα στο Μουντιάλ και γνωρίζουμε πως να αγωνιστούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε πως να παλέψουμε, ενώ διαθέτουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Μας βοήθησε πολύ και έχουμε μάθει πολλά από αυτόν. Στο επόμενο ματς με την Πορτογαλία θα προκριθούμε, παρότι κανείς δεν το πιστεύει», συμπλήρωσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.