Σημαντικές απουσίες για Βοσνιάδη

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επιτυχία με τον Πιερικό, η Αναγέννηση Επανομής θα επιχειρήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη στην Άμφισσα, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Φωκικό.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την επιτυχία με τον Πιερικό, η Αναγέννηση Επανομής θα επιχειρήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη στην Άμφισσα, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής με τον Φωκικό.
Ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αφού πλην του τιμωρημένου Παπαζούδη και των τραυματιών Μαυροματίδη, Μπεκιάρη, Ταταρίδη και Μπούτρικς, ήρθαν να προστεθούν ακόμα δυο. Ο λόγος για τον Θάνο Δεινόπαπα, που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής αλλά και τον Κώστα Γεωργιάδη, αφού ο έμπειρος μέσος περιμένει μέχρι αύριο να φέρει στον κόσμο η σύζυγός του το πρώτο τους παιδί.
Στη 18μελή αποστολή μετέχουν οι Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Καρλάο, Καραμανλής, Ναλμπάντης, Τιάγκο, Γεωργίου, Γκέσιος, Τάσιο, Παπαδόπουλος, Πολίτης, Κάτσε, Κουλίδης, Ασλανίδης, Τράκις και Μπαλασάς.
Παρά τη χαμηλή βαθμολογική θέση του αντιπάλου, ο Βοσνιάδης ζήτησε μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του, τονίζοντας σε δηλώσεις του: «Ο Φωκικός ‘καίγεται’ για βαθμούς. Προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και θα έχει μεγάλο πάθος για να κερδίσει, είναι καθοριστικό ματς για εκείνους. Για εμάς δεν υπάρχει φέτος εύκολο ματς. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε το μέγιστο δυνατό βαθμολογικό όφελος, για να βελτιώσουμε τη θέση μας στην κατάταξη. Για εμάς μετρούν οι βαθμοί και δεν στεκόμαστε σε απουσίες, υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί παίκτες έτοιμοι να προσφέρουν».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.