“Ωθηση από Τσιώλη”

Ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε πως ο ερχομός του Σάκη Τσιώλη είναι ο βασικός λόγος της μεταμόρφωσης του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε πως ο ερχομός του Σάκη Τσιώλη είναι ο βασικός λόγος της μεταμόρφωσης του Αστέρα Τρίπολης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «SentraFm» ο νεαρός μπακ αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί του Άρη και όχι μόνο. Αναλυτικά είπε για:

Τον Σάκη Τσιώλη:
«Η έλευση του κ. Τσιώλη έχει δώσει ψυχολογία και ώθηση σε κάθε ποδοσφαιριστή ότι πάμε για τη νίκη. Παίζουμε πιο όμορφο ποδόσφαιρο, επιθετικό, με πρέσινγκ και πάμε για τη νίκη. Αυτό είναι καλό για τη ψυχολογία του κάθε προπονητή και φαίνεται στο γήπεδο».

Τον αγώνα με τον Άρη: 
«Μελετήσαμε πολύ καλά τον Άρη, τον οποίο γνώριζε ο κ. Τσιώλης, κάναμε πολύ καλή δουλειά στην τακτική και τον περιορίσαμε, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ ακόμα αλλά τελικά τα καταφέραμε».

Την επόμενη μέρα της ομάδας:
«Βλέπουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μπορούμε να πούμε πως ακόμα δε γίνεται να βγάλουμε συμπεράσματα, γιατί χρωστάμε και δυο παιχνίδια, αλλά πάμε καλά και έχουμε μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Το έναυσμα της ανάκαμψης:
«Τόσο η νίκη με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ, που ήταν η πρώτη μας νίκη, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ψυχολογίας και της απόδοσής μας. Εμείς κοιτάζουμε τους βαθμούς που πρέπει να μαζέψουμε, δεν κοιτάζουμε αν ο αντίπαλος είναι μεγάλος ή όχι, μας ενδιαφέρουν μόνοι οι βαθμοί. Όπως είπα με την έλευση του προπονητή, έχουμε καλύτερη ψυχολογία και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Οι νίκες με τους μεγάλους θα έχουν αξία μόνο αν νικήσουμε και τους αντιπάλους που είναι στα μέτρα μας αλλιώς δε θα υπάρχει κανένα κέρδος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.