Η προσοχή στρέφεται σε δυο θέσεις

Στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του πλάγιου μεσοεπιθετικού στρέφεται πλέον η προσοχή της ΑΕΚ, μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Έκι Πόνσε από τη Ρόμα.

Στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του πλάγιου μεσοεπιθετικού στρέφεται πλέον η προσοχή της ΑΕΚ, μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Έκι Πόνσε από τη Ρόμα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος εξετάζουν τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει από την ξένη αγορά, προκειμένου να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Προτεραιότητα φαίνεται να αποτελεί η κάλυψη του κενού που άφησε η παραχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ. Οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, πριν την αναχώρηση της αποστολή για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Για τη θέση του πλαγίου μεσοεπιθετικού, οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν ξεχωρίσει δυο περιπτώσεις και θέλουν να κλείσουν τη μία από αυτές σύντομα. Δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί τελικά για την απόκτηση δυο παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, εφόσον το κρίνει αναγκαίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.