Μπουφόν: «Χρειάζομαι ημέρες μετά από ένα λάθος»

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπογράμμισε πως χρειάζεται αρκετές ημέρες για να συνέλθει από κάποιο μεγάλο λάθος του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους του έως το τέλος της καριέρας του.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/03/2017 • 22:14
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν
  • shares
Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπογράμμισε πως χρειάζεται αρκετές ημέρες για να συνέλθει από κάποιο μεγάλο λάθος του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους του έως το τέλος της καριέρας του. Ο Ιταλός τερματοφύλακας συμπλήρωσε πως για να γίνει κάποιος τερματοφύλακας, θα πρέπει να είναι μαζοχιστής.

Αρχικά, ο 39χρονος τερματοφύλακας τόνισε: «Για να είναι κάποιος τερματοφύλακας πρέπει να είναι μαζοχιστής! Σαν ρόλο μπορεί να τον ανταγωνιστεί μόνο ο διαιτητής».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Κατευθύνει τις γραμμές αλλά μπορεί μόνο να αποσοβήσει γκολ, όχι να πετύχει. Η ψυχολογία θα πρέπει να μελετά τον συγκεκριμένο ρόλο και όχι το αντίθετο! Να κάνω ένα μεγάλο λάθος είναι για εμένα ένα σοκ και χρειάζομαι αρκετές ημέρες για να συνέλθω».

Τέλος, ο Μπουφόν συμπλήρωσε: «Με ωθεί η θέληση να κατακτήσω το Champions League. Εάν το είχα καταφέρει θα είχα σταματήσει να αγωνίζομαι καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...