Διαπραγματεύσεις για τον Μανωλά

Η διοίκηση της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την αντίστοιχη της Ίντερ, προκειμένου να ολοκληρωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά.
Θωμάς Ναλμπάντης
20/03/2017 • 22:05
Ο Κώστας Μανωλάς
  • shares
Η διοίκηση της Ρόμα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την αντίστοιχη της Ίντερ προκειμένου να ολοκληρωθεί, το προσεχές χρονικό διάστημα, η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας και στη συνέχεια οι «νερατζούρι», θα προσπαθήσουν να πείσουν τον Έλληνα επιθετικό να μετακομίσει από τη Ρώμη στο Μιλάνο. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ίντερ για την ενίσχυση του κέντρο τους άμυνας, την ίδια στιγμή που ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Ο Μανωλάς έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Ρόμα το ερχόμενο καλοκαίρι και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι Ρωμαίοι αξιώνουν περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του πρώην κεντρικού αμυντικού των ΑΕΚ και Ολυμπιακού

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...