Με Καπετάνο στην αποστολή

Ο Κώστας Καπετάνος είναι η έκπληξη που επεφύλασσε ο ΜίχαλΠρόμπιερζ, καταρτίζοντας την αποστολή του Αρη, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Καπετάνος είναι η έκπληξη που επεφύλασσε ο ΜίχαλΠρόμπιερζ, καταρτίζοντας την αποστολή του Αρη, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο έλληνας μέσος προτιμήθηκε από τον ΝόεΑκόστα ο οποίος έμεινε εκτός, μαζί με τους τραυματίες Βράνιες, Γκαρσία, Καζναφέρη, Γιακούποβιτς και Κατίδη. Εκτός πλάνων έμεινε επίσης ο Τριανταφυλλάκος ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στη Ν. Σμύρνη.
Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Πολωνού τεχνικού, είναι οι εξής: Βελλίδης, Διούδης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Μίσελ, Νέτο, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Τόχα, Φατί, Ούμπιντες, Καπετάνος, Οικονομόπουλος, Καστίγιο, Τσέζαρεκ, Ιάκομπ και Σολτάνι.
Σε ότι αφορά την ενδεκάδα: Ο Βελλίδης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του, τους Σανκαρέ και Ντίκο ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα δύο άκρα θα παίξουν οι Μίσελ (αριστερά), Παπαστεριανός ή Νέτο (δεξιά), ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ούμπιντες, Φατί, Τόχα και Γιαννιώτας. Για την επίθεση υπάρχουν δύο σενάρια. Είτε να δούμε τον Καστίγιο πίσω από τον Τσέζαρεκ, είτε τον Κροάτη δίδυμο με τον Γιάκομπ, αφήνοντας τον Καστίγιο στον πάγκο.
Το «Κλ. Βικελίδης» αναμένεται να έχει για άλλη μια φορά πολύ κόσμο, με τους οπαδούς των κιτρίνων να αισιοδοξούν στη πρώτη φετινή εντός έδρας επιτυχία της ομάδας τους.  

Πορτίγια: «Καλό Σαββατοκύριακο»
Μήνυμα μέσω twitter, έστειλε ο Κρίστιαν Πορτίγια, ευχόμενος νίκες για τις τρεις ομάδες της καρδιάς του. Τον Αρη, την Σανταντέρ και τη Σπόρτινγκ Χιχόν: «Καλημέρα. Ελπίζω σε ένα καλό Σαββατοκύριακο. Εύχομαι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και η Ρασίνγκ και η Σπόρτινγκ να κερδίσουν σήμερα. Παρακολουθείστε τα παιχνίδια στην τηλεόραση. Να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.