Χωρίς χαλάρωση στο Αγρίνιο

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στο Αγρίνιο, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, στο εφετινό πρωτάθλημα (19:00 Novasports 3).

Ο  Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στο Αγρίνιο, προκειμένου να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εκτός έδρας αναμετρήσεις του, στο εφετινό πρωτάθλημα (19:00 Novasports 3). Οι “ερυθρόλευκοι” δε θέλουν σε καμία περίπτωση να παρουσιαστούν χαλαροί και να δώσουν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πάρουν μια νίκη γοήτρου, με τον Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζει ενδεκάδα βασικών για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Ντομίνγκες, Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Καπίνο στην εστία και τους Σιόβα και Ντα Κόστα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουακού και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Ζντιέλαρ και Κασάμι θα αποτελέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ. Οι Φορτούνης, Πάρντο και Ερνάνι θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.